Micile afaceri dispar. Apelul unui antreprenor român care își închide băcănia din Capitală: Încercați să intrați în prăvălii mici, în care s-a pus suflet. Fără voi, nu mai rămân decât giganțiii industriei alimentare

„La Prăvălescu”, o afacere de familie din centrul Capitalei, a anunțat că-și închide porțile după șase ani de activitate.

Anunțul făcut pe Facebook nu a oferit informații despre motivul acestei decizii, însă mesajul adresat românilor este fără echivoc:

„După șase ani, Prăvălescu își închide porțile. Am oprit cuptoarele, am stins lumina și am tras obloanele. E liniște în prăvălie acum.

A venit momentul ca acest capitol, care a început atât de frumos în str. Mendeleev, să se încheie.

Am muncit cu drag, am visat, a fost minunat, a fost și foarte greu, vă mulțumim foarte mult celor care ne-ați călcat pragul, celor care ne-ați susținut, care ne-ați ales și care ne-ați preferat.

Ne va fi dor de voi, ne vor lipsi agitația de sărbători și conversațiile devenite tradiție, însă a sosit clipa să pornim pe alt drum, să clădim alte visuri.

Vă mulțumim încă o dată, ne înclinăm și sperăm că veți continua să sprijiniți micile afaceri locale.

Încercați să intrați în prăvălii mici, în magazine în care s-a pus suflet, în mici cafenele. Intrați în visurile lor! Fără voi, aceștia dispar și nu mai rămân decât marile magazine impersonale ale unor giganți ai industriei alimentare.

De acum, pe strada Mendeleev nu mai miroase nici a vanilie, nici a gogoși…

Prăvălescu vă salută!”

Băcănia „La Prăvălescu” s-a deschis în 2016, în zona Piața Romană din București. Prăvălia comercializa carne, prăjituri și delicatese, în general, conform descrierii de pe site, mâncare sănătoasă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost