Hakerii din gruparea Killnet au trucat imagini cu Florin Cîțu în rolul unei blonde din serialul Baywatch

Hakerii din gruparea pro-rusă Killnet au răspuns, pe contul de Telegram, cu o imagine trucată a lui Florin Cîțu prezentat în rolul unei blonde din serialul Baywatch, drept răspuns la ironiile acestuia.

Președintele Senatului a declarat, luni, după ce atacatorii cibernetici au scris că Marcel Ciolacu este președintele Senatului, că nu ştie ce hackeri sunt aceia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului sau preşedintele Camerei Deputaţilor.

„Don’t be offended Florin Cîțu”, i-au replicat hackerii ruși într-un mesaj care însoțește poza trucată cu Florin Cîțu în ipostaze provocatoare, anunță G4Media.

Florin Cîțu a fost întrebat despre valul de atacuri cibernetice din ultimele zile, revendicate de gruparea rusă Killnet

„În primul rând nu știu ce hakeri sunt ăia care nu știu cine este președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților. Dar, trecem peste asta.

În al doilea rând, dacă ne uităm la acel comunicat (al hackerilor – n.r.) e bizar să ai poza președintelui Camerei Deputaților, să ai numele corect, dar să îi greșești funcția. Cred că mai ușor îi greșeai funcția decât să greșești invers. Un simplu search pe Wikipedia și găseai cine e președintele Senatului.

Sunt mai multe semne de întrebare acolo.

Cred că declarațiile nu au fost cele mai benigne dintre toate, eu am spus că în general dacă e nevoie și dacă se aprobă putem să mergem în această direcție. Am văzut că e un val care încearcă să pună tot ce se întâmplă rău asupra mea”, a declarat Florin Cîțu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost