Senatorul Sorin Lavric (AUR), prezent la evenimentele organizate de Ziua Națională pentru Cinstirea Martirilor din temnițe, sâmbătă, în Capitală

Senatorul Sorin Lavric (AUR) va participa, sâmbătă, 14 mai, la evenimentele organizate în Piața Revoluției din Capitală, cu ocazia Zilei Naționale pentru Cinstirea Martirilor din temnițele comuniste.

„Voi fi, ca în fiecare an, sâmbată pe 14 mai începând cu ora 18 la Memorialul Renașterii din Piața Revoluției din București, pentru a aduce un omagiu martirilor care s-au jertfit în temnițele comuniste.

Haideți să păstrăm vie memoria lor!”, a anunțat, pe Facebook, senatorul Sorin Lavric (AUR).

Reamintim că, sâmbătă, 14 mai 2022, ora 18:00, în Piața Revoluției din Capitală va avea loc o manifestare publică dedicată Zilei naționale pentru Cinstirea Martirilor din Temnițele Comuniste (conform Legii 127/2017), după cum a anunțat RostOnline.

Evenimentul va avea loc în fața Ministerului de Interne (fost MAI), loc de detenție și anchetă a mii de luptători anticomuniști.

Program:

Orele 18:00-19:00: Adunarea participanților | cântecele Rezistenței și închisorilor.

Ora 19:00: Slujbă religioasă de pomenire a deținuților politici.

Ora 20:00: Luări de cuvânt ale invitaților.

Ora 21:00: Aprinderea torțelor în memoria celor căzuți în lagăre și închisori | marșul Memoriei (Piața Revoluției – Calea Victoriei – Bd Elisabeta – Biserica Sf. Ilie Gorgani).

„Îndemnăm participanții să poarte portrete ale martirilor temnițelor comuniste, drapele tricolore, lumânări și candele”, anunță organizatorii

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost