După Nuclearelectrica, și Romgaz anunță profit record de aproape un miliard de lei, DUBLU față de anul trecut. Statul a încasat taxe de 10 ori mai mari

Compania de stat Romgaz a profitat de pe urma exploziei prețurilor la gaze naturale și a raportat un profit net de aproape un miliard de lei în primul trimestru al anului, dublu față de perioada similară a anului trecut, anunță Economedia.ro.

Și statul a beneficiat de aceste rezultate și a încasat 2,3 miliarde de lei din taxe de la Romgaz, de 10 ori mai mari ca anul trecut.

Profitul net consolidat al Romgaz a fost de 979,6 milioane lei în primele trei luni ale anului, mai mare cu 111,24%, respectiv cu 515,9 milioane lei, comparativ cu perioada similară a anului anterior. Față de ultimul trimestru al anului trecut, profitul net este în creștere cu 29,13%.

Statul român a profitat pe deplin de scumpirea gazelor.

Asta pentru că Romgaz a plătit către statul român impozite pe venitul suplimentar și de redevență petrolieră de 2,3 miliarde lei în primul trimestru, un plus de 1.046% față de cele 201 milioane lei plătite în primul trimestru din 2021. Față de trimestrul patru din 2021, aceste cheltuieli au fost mai mari cu 14,77%.

Grupul Romgaz a mai înregistrat în primul trimestru al anului 2022 o cifră de afaceri de 3,92 miliarde lei, în creștere cu 195,78%, respectiv cu 2,59 miliarde lei, comparativ cu cea realizată în primul trimestru al anului 2021. Față de trimestrul al patrulea al anului 2021, cifra de afaceri s-a majorat cu 66,6%.

Știri pe subiect:

Nuclearelectrica anunţă un profit net în creştere cu 249,3%, în primul trimestru

Aproape 70% din cifra de afaceri estimată de Romgaz pe 2022, în buzunarele statului român

Un comentariu la „După Nuclearelectrica, și Romgaz anunță profit record de aproape un miliard de lei, DUBLU față de anul trecut. Statul a încasat taxe de 10 ori mai mari”

  1. Asa se imbogateste ” STATUL ROMAN DEMOCRATIC ” , pe banii ” cetateanului votant ” din marire fictiva preturi la energie , alimente , transport , ” traiul de zi cu zi pe romaneste ” , motiviand ” CRIZA MONDIALA ” , pentru a acoperii ” gaurile infractionale ale ” preminatilor ” conducatori de partid si pentru a acumula alti bani publici ” pentru alte gauri financiare nationale ” , viitoare , in asa zisul program de redresare national ” privind investitii in interes de grup politic infractional ” prin ” sagetiile noastre , companii de partid ” . Bravo , tot inainte ” MANDRII POLITRUCI ” adevarati ” OLIGARHI DE TARA ” CA LA RUSI SI LA COLEGII VESTICI AMERICANI , IN SCOPUL ” DEMOCRATIEI SUVERANE SI LIBERATII CETATEANULUI ” .DAVAI , DAVAI , POLITRUKA , vorba invadatorilor momentului rus .Pai , domnule , pe cine ai vazut sa plateasca banii furati in 30 de ani , la nivel de ” POLTRUK OLIGARH ROMAN ” ? PAI DOMNULE , PE NIMENI NICIODATA. DE CE ? NU S-A RAPORTAT LA NIVEL DE TARA IN 30 DE ANI BANII RECUPERATII DE MINISTERUL DE FINANTE LA NIVEL DE INFRACTIUNI NATIONALE , NU A INTERESAT PE NICI UN PRESEDINTE DE TARA SA PUBLICE CEVA , NICI CSAT , NICI MINISTER PUBLIC , NICI MINISTER DE JUSTITIE , NICI SRI , NICI ALTE INSTITUTII OFICIALE DE ” RECUPARARE NATIONALA BANI PUBLICI ELUDATI ” NICI NIMIC IN ” RAPORTUL DE TARA AL CSAT SI AL PRESEDINTELUI ALES ” .CONCLUZIE : TOTUL ESTE O POVESTE INFRACTIONALA IN INTERES DE GRUP POLITIC ECONOMIC CU ” DEMOCRATIA DAMBOVITEANA DE 30 DE ANII IN ” DEFAVOAREA PROSTULUI DE CETATEAN VOTANT TURMENTAT PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE PENTRU ” PREMIANTI ” . Prima iesire politica buna a domnului Isarescu . spunand ” de unde sa plateasca 6 milioane de romani taxe si impozite marite , CAND SUN LA LIMITA SUBZISENTENTEI ” ca pe vremea fanariota in EUROPA ANULUI 2022 .

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: