Lipsa de coloană vertebrală a presei românești

Ieri s-a înregistrat și în România primul caz de variolă a maimuței, boală care s-a răspândit în toată lumea datorită comunității homosexuale, lucru recunoscut inclusiv de OMS.

Și la noi în țară primul caz a fost înregistrat tot la un homosexual. E clar că stilul de viață ales de aceștia este vectorul prin care se răspândește virusul variolei maimuței. Cu toate acestea, presa de la noi se ferește să spună lucrurilor pe nume. Un fapt absolut relevant este ascuns cu bună știință. În cel mai bun caz cititorul e lăsat să deducă că e vorba de un homosexual, majoritatea publicațiilor raportând că bolnavul s-a infectat de la partenerul său care a călătorit în Europa în ultima perioadă.

Apropo, asta înseamnă că avem cel puțin două cazuri de variolă a maimuței în România. Și se confirmă încă odată că promiscuitatea e larg răspândită în comunitatea homosexuală. Cu toate acestea autoritățile n-au nici o problemă. Ba dimpotrivă îi îndeamnă pe iubitorii stilului de viață alternativ să-și trăiască viața ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Este vorba despre aceleași autorități care s-au grăbit să interzică drepturi fundamentale, să facă abuzuri și să discrimineze flagrant în cazul pandemiei de gripă chinezească. Ceea ce după mine intră la categoria faptelor penale. Știi că virusul se răspândește în mediile homosexuale, dar refuzi să interzici paradele și festivalurile homosexuale.

Și parcă văd că în viitorul nu foarte îndepărtat se va declanșa o altă campanie masivă de vaccinare, de data asta împotriva variolei maimuței, iar cei ce vor refuza vor fi din nou discriminați în timp ce marile companii farmaceutice își vor face din nou plinul.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Lipsa de coloană vertebrală a presei românești”

  1. Primarii din Bucuresti si Iasi trebuie judecati si condamnati pentru aprobarea acelor marsuri ale homosexualilor care vor imbolnavii populatia cu variola maimutei. Homosexualii trebuie de urgenta izolati de restul populatiei.

  2. Presa românească este de mult vândută globalismului. Publicația „Rost” și alte câteva publicații patriotice, conservatoare și creștine pot reprezenta o alternativă reală la presa liberală, dar marea problemă o reprezintă lipsa resurselor financiare. Pentru promovare și optimizare SEO este nevoie de bani. De altfel, traficul acestor publicații conservatoare este foarte redus. Publicațiile mainstream cum ar fi Hotnews, G4media, Digi etc au milioane și milioane de accesari lunar. Vizibilitatea presei alternative și conservatoare este foarte redusă, iar asta reprezintă o mare problemă. Poate chiar cea mai mare problemă…..

Comentariile sunt închise.