Realizatorul TV, Dan Negru, protest față de scumpirea carburanților: Am pus și eu motorină de 1,4 lei ca să le arăt celor LACOMI că cel mai greu este să iei puțin atunci când poți să iei mult

Realizatorul TV, Dan Negru, se alătură celor care protestează față de scumpirea carburanților, semnalând lăcomia celor cresc nejustificat prețurile.

„Am pus și eu motorină de 1,4 lei ca să le arăt celor lacomi că cel mai greu este să iei puțin atunci când poți să iei mult.

România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump. Din cauza lăcomiei alor noștri!

Vreți să dețineți totul de parcă ați avea timp să stăpâniți totul”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Dan Negru.

Reamintim că scumpirea carburanților scoate românii în stradă, fiind anunțat un protest de amploare la sfârșitul lunii iunie, în ziua de joi, 30 iunie, după cum a anunțat RostOnline.

„E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv că să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul să depășească 9lei/litri (unde jumatate din acești bani merg către stat). Noi facem ceva!”, au scris, pe Facebook, organizatorii protestului.

Anunțul a fost făcut printr-un grup pe Facebook, care a adunat până acum aproape 200.000 de participanți.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost