După Suedia, urmează Italia și România? Claudiu Târziu (AUR) dă semnalul: A venit vremea PATRIOȚILOR!

E vremea patrioților, spune liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu, după ce alegerile parlamentare din Suedia au fost câștigate de coaliția de dreapta, iar pentru alegerile din Italia din 25 septembrie este favorită formațiunea conservatoare Fratelli d’Italia condusă de Giorgia Meloni.

„A venit vremea patrioților! Adevărații extremiști: cei care vă răpesc libertățile, vă impun restricții cumplite, cei care, prin politicile lor iresponsabile, vă vor aduce la sapă de lemn. Expirații, corupții și incompetenții trebuie să plece!”, a transmis, marți, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.

De altfel, senatorul Claudiu Târziu a anunțat, duminică, în cadrul emisiunii „Selectiv” de la B1Tv, că AUR pregătește trei echipe guvernamentale, în perspectiva unor alegeri anticipate în această toamnă.

Toți cei constienți de situația în care se află țara avem obligația morală să ieșim în stradă pe 2 octombrie, pentru a da un mesaj puternic tuturor politicienilor că românul s-a săturat, că nu mai acceptă să fie batjocorit și că, prin proteste continue, este capabil să declanșeze alegeri anticipate.

În această perspectivă, costituim trei echipe guvernamentale cu care AUR să-și impună viziunea și politicile publice ale proiectului nostru de țară”, a spus liderul AUR, Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost