Efectul de domino

În noiembrie 2020, Joe Biden este ales președinte al SUA în urma unor alegeri în care forțele „progresiste” au făcut tot posibilul pentru a ascunde depravarea și corupția fiului său, Hunter Biden. Cu puțin înainte de alegeri au ieșit la iveală dovezi clare de corupție și trafic de influență ale acestuia în urma cărora a încasat milioane de dolari din care, conform lui Hunter Biden, 10% erau pentru șef, adică pentru Joe Biden.

Toate aceste detalii au fost dezvăluite de cei de la New York Post doar că marile rețele de socializare (Twitter și Facebook) au intervenit și au blocat distribuirea acestora. Majoritatea posturilor de televiziune și a ziarelor americane au făcut același lucru calificându-le ca intoxicare rusească. Și nu doar asta, dar au pus efectiv umărul la campania electorală a lui Joe Biden. Cei de la CNN chiar se laudă că dacă ei nu se implicau, Trump ar fi fost reales.

Cam așa s-a desfășurat campania electorală din urmă cu doi ani. Și așa a ajuns președinte un bătrânel senil al cărui loc e mai degrabă într-un azil de bătrâni, nu în fruntea SUA.

Lucru de care s-au lămurit rapid cam toată lumea, inclusiv Vladimir Putin, președintele Rusiei, care a decis să invadeze Ucraina. Răspunsul la invazia rusă a fost conceput de aceiași lideri incapabili care au conceput și răspunsul la pandemia de gripă chinezească.

Măsurile și deciziile acestora luate în urma pandemiei au dus la falimentul a sute de mii de firme mici și la îmbogățirea a câtorva rechini. Doar că atunci majoritatea țărilor occidentale au acordat ajutoare omului de rând. În SUA, cel puțin, mulți făceau mai mulți bani stând acasă decât facuseră pe vremea când mergeau la lucru.

Dar măsurile și deciziile luate în urma invaziei ruse în Ucraina dau lovitura de grație și oamenilor de rând. Scumpiri uriașe pe bandă rulantă, creșterea exorbitantă a prețurilor benzinei și motorinei, a utilităților, a produselor alimentare etc nu doar că au dus la sărăcirea a milioane de oameni de rând, dar în unele cazuri au dus la sinucideri. În toate colțurile lumii au izbucnit revolte populare, starea de tensiune a crescut astfel că s-a ajuns la răscoale populare, la jefuirea magazinelor și la incendierea locuințelor aleșilor.

Războiul din Ucraina a spulberat și mitul invicibilității armatei roșii. S-a dovedit că dimpotrivă, armata roșie este absolut ineptă și impotentă. Fapt sesizat de absolut toată lumea. Așa că de câteva zile au început să escaladeze tensiunile dintre Armenia și Azerbadjan, respectiv Tadjikistan și Kârgâstan. Schimburile de focuri de la granițe s-au soldat până acum cu câteva sute de victime.

Deci avem parte de războaie, inflație, sărăcie și tensiuni sociale. Și toate acestea pentru că păpușarii care trag sforile din umbră au pus în fruntea SUA un bătrânel senil.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Efectul de domino”

  1. ” Batranul senil ” , a marcat o noua evolutie in istoria militara , politica , sociala si economica a omenirii : structura blocului militar-economic-politico-social in conducerea omenirii . Pana acum de vreo suta de anii , era mai mascata cu : comunismul , democratia , nationalismul etc, de la caz la caz , de la tara la tara in functie de ” naivitatea alegatorului ” si de ” modul de mainpulare politic national ” , pe romaneste ” CE DA BINE LA SOCIAL ” POMENI ELECTORALE , PROMISIUNI POLITICE , ETC. Acum conducerea militara -economica –politica este directa pe fata si ” in forta ” vezi : RUSIA , E.C prin noile masuri restrictive economice si prin infiintarea ” Blocului militar European- in colaborare cu asa zisi aliati NATO ” . In Elvetia , faci si pusacarie daca consumi energie peste limita stabilita de lege . In Ukraina , ” craisorul Biden ” a vandut armament de 2 miliarde dolari inaninte de conflict si de inca 2 dupa conflict , plus 16 mil.hectare teren arabil ” proprietari cetateni americani de origine evreiasca , prin interpusii lor ” consecinta : asa zisi ” democrati americani ” isi apara ” acum investitia financiar – agricola ” prin razboi , inflatie pe piata agro-alimentara si pe piata energiei , vezi achizitie actiuni Hidro-electrica , de concernul financiar evreu Morgan, dar problema este una singura pentru ” cetatenul turmentat din Romania ” , care nu traieste in ” marea democratie americana , mediatizata de CNN , recte ANTENA , cu incasari de milioane de dolarii ( pe varianta romana ) si cu sute de miliane dolari pe varianta ” americana ” deci cum vom supravietui ca popor : ca sclavii moderni , ca forta de munca , ca natie de consum ? CUM ? Vom vedea in curand prin asa zisii ” alesi democratic ai poporului ” . Cu respect pentru adevaratii ” alesii ai poporului ” , cei care isi duc viata de la o zi la alta , uitandu-se la fiecare banut , cheltuit pentru a supravietui.

Comentariile sunt închise.