VIDEO | Un profesor de liceu canadian, cu grave deficiențe mintale, poartă în fața elevilor o pereche de sâni falși uriași

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că transgenderismul e o boală mintală, iată că aceasta ne vine din Canada, unde un profesor de liceu a decis anul trecut că nu mai e bărbat, așa cum l-a creat Dumnezeu, ci femeie. Așa că, pentru început, și-a schimbat numele din Stephen Hanna în Kayla Lemieux, a început să poarte o perucă și să se îmbrace în haine femeiești.

Dar se pare că nu a fost suficient, schimbările inițiale nu-l făceau să se simtă femeie. Așa că a trecut la pasul următor. Și-a cumpărat o pereche de sâni falși uriași pe care a început să-i poarte inclusiv la școală.

Cât de grotesc arată vă puteți lămuri din pozele și clipul video de mai sus.

Că respectivul are probleme grave la mansardă și că are nevoie de tratament psihiatric e evident pentru toată lumea cu scaun la cap. Se pare că singurii care ignoră problemele grave de sănătate mintală ale respectivului sunt autoritățile școlare care îi permit să vină la școală în ținuta asta. Și le ignoră de frică. Pentru că am ajuns să trăim într-o societate în care mai presus de toate este corectitudinea politică. Dacă spui ceva ce nu e conform cu „adevărul” promovat de „progresiști” ești imediat etichetat a fi rasist, fascist, nazist, homofob etc.

Problema e cu atât mai gravă în școli, acolo unde sunt educate generațiile următoare de așa manieră încât copiilor de azi le va fi frică să se exprime liber atunci când vor fi adulți.

Sursa: The Gateway Pundit


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost