Dan Negru, despre sărbătoarea Sfintei Parascheva: Degeaba întâlnești un om mereu în timpul anului, dacă nu-i duci flori chiar de ziua lui

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru explica, în exclusivitate pentru Doxologia.ro, care este motivul pentru care, an de an, este unul dintre pelerinii Sfintei Parascheva.

„În ultimii ani am fost mereu la Iași, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Este adevărat că, ori de câte ori ajung la Iași, în timpul anului, mă opresc la Catedrală, dar data de 14 octombrie e trecută la mine în calendar și îmi blochez cazările pe booking cu câteva luni în avans. Pentru că degeaba întâlnești un om mereu în timpul anului, dacă nu-i duci flori chiar de ziua lui. De asta eu, pe 14 octombrie, sunt mereu la Iași”, a spus Dan Negru, în 2019, pentru Doxologia.

Dan Negru nu este singurul om din show-biz-ul românesc care şi-a mărturisit public credinţa în Dumnezeu. Smiley, Daniel Buzdugan, Mihai Neşu, George Ogăraru sau Cătălin Moroşanu sunt doar câțiva dintre cei care au vorbit despre identitatea, cultura și valorile ortodoxe în contextul lumii de astăzi, notează sursa citată.

„Revelionul mulțumirilor mele e mereu pe 13 octombrie. Îi spun „prietenă” și nu fac, astfel, vreo necuviință, pentru că prietenia e cea care dublează bucuriile și înjumătățeste necazurile.  Și asta am simțit că a făcut în viața mea prietena Sfânta Parascheva. Mereu mi-a dublat bucuriile și mi-a înjumătățit problemele. Găsiți-vă un sprijin care sa facă asta în viața voastră. Eu îl am. În octombrie, an după an, am învățat sa-i aduc mulțumiri. Atunci e revelionul mulțumirilor mele…”, spunea, anul trecut, Dan Negru.

Pe același subiect:

Dan Negru: Sfânta Cuvioasă Parascheva mi-a dublat bucuriile și mi-a înjumătățit problemele


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost