Olanda: Copiii sunt învățați la școală cum să mănânce insecte (VIDEO)

În aproape 100 de școli din Olanda a început o campanie de promovare a consumului de insecte în rândul copiilor.

Practic, copiii sunt învățați să mănânce insecte, acest lucru fiind prezentat ca „noua normalitate.”

În România, noul curent prin care se dorește promovarea consumului de insecte este în fază incipientă, îngrijorările pe această temă fiind catalogate ca fiind din zona „conspiraționistă”.

Totuși, merită reamintit că în Uniunea Europeană, însă, sunt aprobate pentru consum trei insecte viermele de făină, lăcusta călătoare și greierele de casă. Pe lista comisarilor europeni, însă, așteaptă avizarea pentru consum și alte insecte, cum ar fi musca și mai multe tipuri de larve și moluște, după cum a relatat RostOnline.

Alianţa pentru Unirea Românilor a depus, în septembrie, un proiect de lege privind interzicerea utilizării insectelor în producţia de hrană pentru populaţia umană, despre care RostOnline a scris aici.

Știri pe același subiect:

Jurnalista Oana Șlemco, despre consumul de insecte: Am mâncat făină de greieri și mi-a plăcut

Alimentele pe bază de insecte vor fi comercializate și în România. O multinațională testează deja primele produse

Senatorul Claudiu Târziu: „Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem REEDUCAȚI să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost