Prezentator de radio, mort în timpul unei emisiuni în direct, în urma unui infarct

Un prezentator de radio a murit, luni, la doar 55 de ani, chiar în timp ce era în direct la un post local din Suffolk, Anglia.

Tim Gough își prezenta emisiunea pe care o realiza la GenX Radio Suffolk, când muzica difuzată de postul de radio s-a întrerupt brusc la jumătatea unei melodii, potrivit 3dots.ro.

Câteva minute mai târziu, programul a fost reluat, dar Tim Gough, cel care vorbise cu câteva clipe mai devreme, nu a mai revenit la microfon.

Mai târziu, postul a confirmat că prezentatorul a murit în urma unui infarct.

„Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul. Dragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani”, a scris postul de radio pe pagina de Facebook.

„Cariera sa la radio s-a întins peste un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986. A continuat să prezinte emisiuni matinale la Saxon Radio și SGR-FM, precum și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midland”, a declarat James Hazell, directorul GenX Radio Suffolk.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost