Ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), REFUZĂ să rostească imnul României. Jurnalist: Nu am mai văzut una ca asta în 24 de ani de presă (VIDEO)

Ministrul Sportului, Eduard Novak, prezent duminică seara la o emisiune la postul B1TV pentru a discuta despre scandalul din hochei referitor la intonarea imnului așa-zisului Ținut Secuiesc, a refuzat să rostească imnul României.

Moderatorul emisiunii l-a invitat să recite imnul României.

„O să încep eu, continuați dumneavoastră! „Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte / În care te-adânciră barbarii de tirani”. Vă rog…”, a spus moderatorul.

A urmat un moment halucinant, în care ministrul Eduard Novak nu a rostit niciun cuvânt, ci a început să râdă, fără să recite niciun vers din imnul României.

„Așa ceva te lasă fără cuvinte. Am 24 de ani de presă, dar una ca asta n-am mai vazut. Vorbim de un ministru al României!”, a scris ulterior, pe Facebook, moderatorul emisiunii.

Reamintim că ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, recent, că hocheiştii din echipa naţională a României, care au cântat alături de galeria maghiară imnul așa-zisului Ţinut Secuiesc la finalul partidei cu Ungaria, de la Campionatul Mondial din Slovenia, nu au lezat cu nimic imaginea României, după cum a relatat RostOnline.

Știri pe subiect:

Scandalos! Hocheiștii din naționala României au cântat imnul așa-zisului Ținut Secuiesc la Campionatul Mondial din Slovenia. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a stat în galeria Ungariei

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), REFUZĂ să rostească imnul României. Jurnalist: Nu am mai văzut una ca asta în 24 de ani de presă (VIDEO)”

Comentariile sunt închise.