Londra: Activiștii de mediu au ocupat un restaurant de trei stele. „Carnea de vițel și friptura sunt printre alimentele cu cea mai mare amprentă de carbon”, au reclamat protestatarii

Activiștii de la Animal Rebellion, un grup care pledează pentru alimnetele pe bază de plante, au ocupat un restaurant din Londra deținut de bucătarul cu trei stele Michelin Gordon Ramsay, în seara zilei de sâmbătă, 20 noiembrie, anunță publicația LeFigaro, citată de MariusTucă.

Cinsprezece activiști s-au așezat la mesele rezervate clienților și au ținut „meniuri fictive”, care indicau costul ecologic al alimentelor din meniu, a explicat grupul într-un comunicat de presă. „Printre feluri de mâncare, găsim carnea de vițel și friptura, care se numără printre alimentele cu cea mai mare amprentă de carbon”,  a reclamat asociația Animal Rebellion.

Restaurantul a trebuit să se închidă mai devreme sâmbătă seara, deoarece activiștii au refuzat să plece. Au plecat în cele din urmă după lăsarea întunericului.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Londra: Activiștii de mediu au ocupat un restaurant de trei stele. „Carnea de vițel și friptura sunt printre alimentele cu cea mai mare amprentă de carbon”, au reclamat protestatarii”

  1. Acesti asa zisi activiști de mediu nu merita sa traiasca printre noi.Astia trebuie trimisi la gradina zoologica sa traiasca.

Comentariile sunt închise.