Președintele României, Klaus Iohannis, ABSENT la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale. Reacția senatorului Claudiu Târziu

 Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit luni în şedinţă solemnă consacrată Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie.

Președintele României, Klaus Iohannis, nu a participat la ședința solemnă din Parlament.

Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi a început cu intonarea Imnului Naţional al României. La ședință a fost prezent și premierul Ciucă.

Printre invitaţi s-au membri ai Guvernului, fostul preşedinte Emil Constantinescu, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, reprezentanţi ai altor culte religioase, preşedinţi ai mai multor instituţii, membri ai Corpului diplomatic, conform Agerpres.

Președintele României, marele absent

Senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a comentat absența președintelui României de la acest eveniment important.

„Iohannis este, încă o dată, absent la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale.

Acest om este absent de ani buni în tot ceea ce înseamnă societatea românească.

Cu cât va pleca mai grabnic din fruntea statului, cu atât mai bine pentru România!”, a transmis, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu (AUR).

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele României, Klaus Iohannis, ABSENT la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale. Reacția senatorului Claudiu Târziu”

Comentariile sunt închise.