Europarlamentarul Cristian Terheș solicită Parlamentului României să înceapă procedura de SUSPENDARE a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Europarlamentarul român Cristian Terheș a criticat în termeni duri declarația făcută, miercuri, de președintele Iohannis privind neimplicarea statului român în boicotarea firmelor austriece, în contextul în care Austria a blocat intrarea țării noastre în Schengen.

Într-o înregistrare video postată pe Facebook, europarlamentarul Cristian Terheș a solicitat Parlamentului să inițieze procedura de suspendare a președintelui Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu va exista un boicot al statului român și al autorităților publice din România la adresa Austriei, după ce Viena a blocat aderarea țării noastre la Schengen, potrivit Hotnews.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Europarlamentarul Cristian Terheș solicită Parlamentului României să înceapă procedura de SUSPENDARE a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)”

  1. Este un aspect d.p.d.v. vedere moral si sa nu implicam alti termeni privind Siguranta Nationala , IN ACEST CAZ ENERGETICA CORECT , aceasta suspendare a unui ” OPORTUNIST AL MOMENTULUI ” CARE A DEPASIT TOTI CEILALTI ” OPORTUNISTI AI MOMENTULUI LA NIVEL DECIZIONAL DE PRESEDINTII SAU PRIM-MINISTRI ” Dar exista o zicere ” Schimbarea regelui , bucuria nebunului ” acum in acest moment de ” MARI INTERESE ZONALE ” ATAT DIN VEST CAT SI DIN EST , AM INTRA IN CEA MAI MARE CRIZA NATIONALA CA ACUM 100 DE ANI , atunci prin guvernul ” GOGA ” care a dus la intrarea ROMANIEI IN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL CU CONSECINTELE DE ASTAZI . Dar repet nu sunt istoric , sunt doar analist date . In schimb dupa opinia mea ca simplu cetatean nu este necesara ” suspendarea ” este necesara doar aplicarea legii privind ” CEL MAI MATERIALST PRESEDINTE OPORTUNIST ” din istoria recenta a ROMANIEI , SUNT LEGI SI INSTITUTII DESTULE CARE SA LE APLICE DACA VOR, INCEPAND DE LA ” ALESII POPORULUI ” RECTE PARLAMENT PANA LA INSTITUTIILE DE SIGURANTA NATIONALA , ALEA MULTE PE CARE LE STIM . Dar vorba fara fapta este caracteristic noua , vorba lui nenea Iancu in comedia lui.

Comentariile sunt închise.