Primul proces din România împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernului României. O femeie cere daune de UN MILION de euro pentru efecte adverse după vaccinare

O româncă a dat în judecată Pfizer, Ministerul Sănătăţii și Guvernul României și a cerut daune de un milion de euro, motivul fiind acela că s-a îmbolnăvit după ce s-a vaccinat, iar acum are nevoie de tratament pe viață.

Informația a fost făcută publică de avocatul Adrian Cuculis, fiind vorba despre primul proces din România inițiat pentru vaccinarea impusă de Guvern în perioada pandemiei.

„O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, a spus, astăzi, avocatul Adrian Cuculis, potrivit Mediafax.

După vaccinare, femeia spune că suferă de trombocitopenie și hipertonie arterial.

Daunele cerute se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 (n.r. Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernul României) la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Un comentariu la „Primul proces din România împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernului României. O femeie cere daune de UN MILION de euro pentru efecte adverse după vaccinare”

  1. Sa-i platesca daune morale dar trebuie sa le faca si plangere penala. Vaccinistii tebuie sa putrezeasca in puscarie.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: