Primul proces din România împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernului României. O femeie cere daune de UN MILION de euro pentru efecte adverse după vaccinare

O româncă a dat în judecată Pfizer, Ministerul Sănătăţii și Guvernul României și a cerut daune de un milion de euro, motivul fiind acela că s-a îmbolnăvit după ce s-a vaccinat, iar acum are nevoie de tratament pe viață.

Informația a fost făcută publică de avocatul Adrian Cuculis, fiind vorba despre primul proces din România inițiat pentru vaccinarea impusă de Guvern în perioada pandemiei.

„O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, a spus, astăzi, avocatul Adrian Cuculis, potrivit Mediafax.

După vaccinare, femeia spune că suferă de trombocitopenie și hipertonie arterial.

Daunele cerute se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 (n.r. Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernul României) la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Primul proces din România împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii și Guvernului României. O femeie cere daune de UN MILION de euro pentru efecte adverse după vaccinare”

  1. Sa-i platesca daune morale dar trebuie sa le faca si plangere penala. Vaccinistii tebuie sa putrezeasca in puscarie.

Comentariile sunt închise.