Accesul presei, INTERZIS la ședinţă comună secretă a Senatului şi Camerei Deputaţilor despre Israel. Este interzisă fotografierea și transmiterea live. Stenograma NU se publică în Monitorul Oficial

Şedinţa comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel se va desfăşura, marţi, de la ora 15,00, anunță Agerpres.

Şedinţa a fost propusă de deputatul Silviu Vexler şi aprobată de Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

Potrivit sursei citate, presa nu are acces la această ședință. Preşedintele de şedinţă le va atrage atenţia participanţilor că este interzisă fotografierea, înregistrarea audio-video sau transmiterea live a şedinţei de pe dispozitivele proprii.

În cadrul şedinţei va fi vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenţia că „prezintă imagini sensibile”.

Reuniunea se va desfăşura în sala de şedinţe a Camerei Deputaţilor, urmând să participe parlamentari, invitaţi aprobaţi de Birourile permanente reunite şi personalul celor două Secretariate Generale care asigură asistenţa de specialitate şi asistenţa tehnică pentru desfăşurarea acestei şedinţe.

Stenograma şedinţei secrete comune nu se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a II-a.

Pe același subiect:

Parlamentarii români vor avea ocazia să vizioneze materialele de propagandă ale Israelului

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Accesul presei, INTERZIS la ședinţă comună secretă a Senatului şi Camerei Deputaţilor despre Israel. Este interzisă fotografierea și transmiterea live. Stenograma NU se publică în Monitorul Oficial”

Comentariile sunt închise.