Marele absent. De Ziua Națională a României, președintele Iohannis pleacă în Dubai

Abia întors din turneul din Africa, președintele Klaus Iohannis se pregătește de o nouă călătorie, în Dubai de această dată, și nu oricând, ci tocmai de Ziua Națională a României.

Administrația Prezidențială nu a anunțat încă programul oficial pentru ziua de 1 decembrie, însă tot mai multe surse din presă confirmă că președintele va pleca în Dubai, vineri, de 1 decembrie.

În acest sens, recepția de la Palatul Cotroceni este decalată și va începe cu câteva ore mai devreme comparativ cu anii trecuți, imediat după parada militară.

În Dubai, președintele Iohannis va participa la COP 28, Summitul ONU pentru „Schimbări climatice”, unde va ține un discurs despre încălzirea globală.

Pe același subiect:

Kenya, Tanzania, Cabo Verde și Senegal. Pe unde mai călătorește președintele Iohannis pe final de mandat


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Marele absent. De Ziua Națională a României, președintele Iohannis pleacă în Dubai”

  1. Președintele Iohannis este om de afaceri. Acum se ocupa de afaceri imobiliare. O casa doua in plus nu-i strica.

  2. Ori suntem noi luati de prosti , ori ne i-au ei ” de prosti ” ,ca acum dupa 30 si ceva de asa zisa ” DEMOCRATIE ” in favoarea Grupului organizat politic al momentului si dupa prin probatele ” Infractiunile venirii la putere a noului grup politic prin decidentul de stat , se intampla de 30 de ani , cand prin Iliescu , cand prin Constantinescu , cand prin Basescu , acum prin marele ” SAS ” votat de 6 miloane de prosti , naivi , de doua ori privind trendul ” CORECTITUDNII SI EDUCATIEI GERMANE ” ,adica domnul actual presdinte . Daca esti intre ei ESTE FIRESCA SI NORMALA ” ANALIZA LOR ” privind doua aspecte ” :
    – PROSTIA SI MANIPULARE VOTANTULUI PE ASA ZISE ” TRENDURI DEMOCRATICE ” si
    – Adevarata ” actiune in scop propriu si de interes politic de grup organizat adica :
    COLECTARE FONDURI ALEGERI De la ‘ INFRACTORII ROMANI STABILITI IN DUBAI ” si neatinsi de lege , dupa asa zisa ” colectare ” din Africa , mai urmeaza dupa ” DUBAI ” , ” SARDINIA, MONACO SI LICHESTEIN ” dar si frica ” domnului in cauza ” de a fi la ZIUA NATIONALA A ROMANIEI , pe eventuale ” MANIFESTARI PUBLICE ” care afecteaza atat imaginea domnului in cauza cat si imaginea ” PARTIDULUI CARE L-A SUSTINUT SI PROMOVAT ” la viitoarele alegeri . Pe romaneste , ” mergi si fa-ti datoria , adu bani , fiindca ai incasat bani ” Ca la ” mafioti ” te am platit , AI EXECUTAT ” Restul este o poveste mediatica ” CU VACCINURI , CU JUSTITIA , CU ” DIGITALIZARE ANAF ” privind fraude , etc , etc .Concluzia este simpla , ca in CREDINTA , adica ” BANII SUNT OCHII DRACULUI SI NU STII CAND TE CHEAMA LA EL-defintiv ” Este tot ceea ce a facut ” POLITRUCII DE 30 SI CEVA DE ANI PRIN ALESII LOR „, cu „demogagia lor a ASA ZISEI ” DEMOCRATII NATIONALE ” ( in interes propriu si niciodata in interes de natie si popor )

Comentariile sunt închise.