MESAJ DE MULȚUMIRE ȘI VEȘTI DESPRE NARCIS IULIAN

Săptămâna trecută, am lansat un apel la rugăciune și la ajutor financiar pentru Narcis Iulian, tata a trei copii și soțul Iulianei Maria, ce urmează să nască al patrulea copil.

Narcis a fost victima unui grav accident de mașină, în urma căruia a suferit multiple hemoragii craniene și o triplă fractură deschisă la picior.

În numele redacției, vă mulțumim pentru dragostea cu care ați primit acest apel, pentru distribuire, pentru fiecare sprijin financiar și pentru fiecare rugăciune pentru Narcis Iulian, Iuliana și copiii.

Iuliana, soția lui Narcis, vă mulțumește fiecăruia în parte și a transmis pe pagina de Facebook a lui Narcis Iulian un mesaj cu ultimele vești despre starea acestuia de sănătate.

„Doamne, ajută! După două săptămâni trecute de la accidentul lui Narcis, găsesc acum răgazul pentru a mulțumi pentru rugăciune, gândul bun, sprijin financiar și tot ajutorul dat. Vă suntem recunoscători fiecăruia în parte! Mi-am dat seama în momentele acestea de grea încercare că suferința purtată în singurătate ar fi cumplit de dus și cât de mult a contat fiecare cuvânt și rugăciune pentru noi.

Slavă Bunului Dumnezeu! Narcis este acum mult mai bine fizic; din punct de vedere neurologic și psihic pare să fie pe drumul cel bun (ultimul CT a confirmat că hematoamele au fost resorbite); începe să își amintească mai multe lucruri din perioada apropiată accidentului, reușește să comunice mai cursiv și nu mai obosește după câteva minute de interacțiune.

Va mai fi nevoie încă de spitalizare pentru recuperarea ortopedică, psihică și ergoterapie, însă îndrăznim să nădăjduim că Dumnezeu, în marea Sa bunătate, îl va vindeca. Vă rugăm să ne purtați în rugăciunile dumneavoastră în continuare! Iuliana”

Pentru cine dorește să ajute în continuare:

Donații în lei:

RO71BREL0005503431350100

Iuliana Samoilă

Donații în euro

BE39377127989719

Samoilă Iuliana

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost