Sorin Ilieșiu: Neomarxismul, care se manifestă astăzi în UE, trebuie CONDAMNAT. Nu se poate ca după tot ce am îndurat să acceptăm reeditarea comunismului

Scopul neomarxismului, care se manifestă astăzi în Uniunea Europeană, este neocomunismul, și pentru asta trebuie condamnat, a declarat Sorin Ilieșiu, la o conferință organizată, marți, de AUR.

Sorin Ilieșiu a menționat că a activat 22 de ani în societatea civilă și a luptat alături de George Simion, Sorin Lavric, Claudiu Târziu și Dan Tanasă pentru condamnarea regimului comunist ca nelegitim și criminal.

„Cred că apelul pentru condamnarea internațională a comunismului trebuie reluat pentru că scopul neomarxismului, care se manifestă astăzi în UE, în Parlamentul European, este neocomunismul.

Nu se poate ca după tot ce am îndurat să acceptăm reeditarea comunismului sub forma neomarxismului.

Așa că neomarxismul trebuie pus la colț și condamnat așa cum a fost condamnat comunismul”, a subliniat Sorin Ilieșiu, avertizând că neomarxismul are potențialul de a duce la o tragedie similară cu cea produsă de comunism, regim politic care a produs peste 100 de milioane de victime în întreaga lume.

Nu în ultimul rând, Sorin Ilieșiu și-a exprimat încrederea că alianța formată în jurul AUR constituie o șansă pentru ca România să își recapete bunăstarea pe care o merită.

Sorin Ilieșiu și-a anunțat, marți, înscrierea în AUR. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost