Maestrul Horațiu Mălăele, declarație de dragoste de Ziua Națională: România rămâne rostul, țărâna, sângele și credința noastră veșnică!

Maestrul Horațiu Mălăele a transmis, pe Facebook, cu ocazia Zilei Naționale, un mesaj emoționant, în care a îndemnat la păstrarea speranței în România de mâine.

Dincolo de câinoșenia lumii și otrava timpului, România rămâne rostul, țărâna, sângele și credința noastră veșnică, a subliniat Horațiu Mălăele.

„La mulți ani, România!

Locuiesc în limba română și trăiesc într-o grădină edenică al cărei nume este România.

Poporul acestei grădini avea să supraviețuiască legiunilor romane, iataganelor turcești, cuțitelor turcești, cizmelor germane și tălpii bolșevice, legând o țară pe care marele martir G. I. Brătianu a cuprins-o în două cuvinte: enigmă și miracol.

Te binecuvântez, frumoasă țară, țară a bucuriei și a durerii!-c uvânta și Regina Maria, în nimbul auriu al reîntregirii.

Ca proprietari de drept ai României de azi, să ne îmbrăcăm în lumina speranței și să credem într-o miraculoasă Românie de mâine, pentru că, dincolo de câinoșenia lumii și otrava timpului, ea va rămâne rostul, țărâna, sângele și credința noastră veșnică”, a transmis maestrul Horațiu Mălăele.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost