Sorin Lavric (AUR), despre procesul Pfizer împotriva României: Lipsa de scrupule pe care o dovedesc acești pirați farmaceutici e uluitoare! Iar politicienii de la putere TAC mâlc, fiindcă și-au primit comisionul cuvenit

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a criticat în termeni duri procesul intentat de compania Pfizer împotriva României, prin care cere plata a 28 de milioane de doze de ser neutilizate de țara noastră.

„Moment mai umilitor ca cel trăit săptămîna trecută, cînd corporația Pfizer, o falangă de criminali cu patalama medicală, a dat în judecată statul român pe motiv că nu și-a achitat plățile pentru „binefăcătoarele” vaccinuri anti-covid, n-am mai trăit de mult.

O gașcă de flibustieri (pirați) farmaceutici, pe conștiința cărora ar trebuie să apese moartea a milioane de oameni care, naivi și înfricoșați, au mușcat din momeala unor seruri extrem de nocive, și asta cu complicitatea clasei politice din aproape fiecare stat european, această gașcă are obrăznicia de a cere bani în schimbul unor otrăvuri genetice.

Lipsa de scrupule pe care o dovedesc acești pirați farmaceutici e uluitoare: mai întâi te omoară, iar apoi cer bani guvernului fiindcă nu a plătit prețul pentru moartea propriilor cetățeni. Iar politicienii de la putere tac mâlc, fiindcă și-au primit comisionul cuvenit.

Voi, români, cum de îi mai suportați pe acești inși cărora nu le pasă că, după ce au cumpărat zeci de milioane de vaccinuri malefice, vor fi siliți acum să achite nota de plată? Vreți ca Johannis, Cîțu, Rafila, Arafat și ceilalți vinovați să meargă acolo unde le e locul, și anume în pușcărie? Atunci mergeți la vot anul acesta și măturați-i definitiv de la putere. Iar de urmărirea lor penală ne vom ocupa noi, cei de la AUR”, a transmis, pe Facebook, Sorin Lavric.

Pe același subiect:

Pfizer a dat în judecata România și cere în instanță să plătim 28 de milioane de doze neutilizate

Claudiu Târziu (AUR) despre procesul intentat de Pfizer: Este strigătoare la cer nesimțirea Big Pharma! Cei care au comandat vaccinuri de zece ori cât populația să le plătească din banii lor

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Sorin Lavric (AUR), despre procesul Pfizer împotriva României: Lipsa de scrupule pe care o dovedesc acești pirați farmaceutici e uluitoare! Iar politicienii de la putere TAC mâlc, fiindcă și-au primit comisionul cuvenit”

  1. Politicienii de la putere adica PATRIHOTII in frunte cu sasul Werner Johanis care urîste România si românii pt. ca dupa 1918 etnia germana din Ardeal si-a pierdut privilegiile acordate de imp. austriac ?

Comentariile sunt închise.