UPDATE/ După Timișoara, protestul fermierilor și transportatorilor a fost APROBAT și în București

ACTUALIZARE

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan,  anunțat, joi, pe Facebook, că a aprobat organizarea unui protest în Capitală, în zilele de duminică, luni și marți.

„Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din București. Acesta va avea loc duminică, luni și marți în parcarea din Piața Constituției și a fost aprobat pentru 5000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir”,  a anunțat, joi, pe Facebook, Nicușor Dan.
Știrea inițială:
Fermierii vor avea acces cu tractoarele în centrul municipiului Timișoara, după ce solicitarea lor pentru organizarea unui protest a fost aprobată.

Agricultorii vor avea acces în Timişoara, începând de joi, de la ora 20.00, şi vor intra pe Calea Lugojului, Calea Aradului şi Calea Şagului. Vor trebui să meargă grupaţi, să-şi aşeze tractoarele în parcarea de la Modex, lângă Piaţa Victoriei, unde vor rămâne până în 24 ianuarie, anunță News.ro.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat încă de miercuri că a avizat un protest al fermierilor în centrul oraşului Timişoara.

„Timişoara are o responsabilitate profundă pentru cultura de protest şi pentru libera exprimare în România. De aceea am decis să avizăm un protest al fermierilor în centrul oraşului. Acesta va avea loc în parcarea de la Modex”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a respins cererea vizând organizarea unui protest în Piaţa Victoriei din Bucureăti, argumentând că ar fi fost perturbat traficul.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „UPDATE/ După Timișoara, protestul fermierilor și transportatorilor a fost APROBAT și în București”

  1. Oare o fi ” scenariul din 89 ” , incepem la Timisoara si terminam la Bucuresti ? Ramane de vazut .

Comentariile sunt închise.