Iohannis vorbește, miercuri, în plenul Parlamentului European

Președintele Klaus Iohannis se va adresa miercuri, 7 februarie, începând cu ora 12:00 (ora României), plenului Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, în cadrul dezbaterii „This is Europe”.

Șeful statului participă la această dezbatere ca urmare a invitației primite din partea Președintelui Parlamentului European, Roberta Metsola, a informat Administrația Prezidențială.

„Președintele Klaus Iohannis va prezenta, în plenul Parlamentului European, viziunea sa asupra soluțiilor la principalele provocări cu care se confruntă Uniunea în prezent și va pune accentul pe acțiunile comune care trebuie întreprinse pentru a apăra și promova interesele cetățenilor europeni, precum și bunăstarea și securitatea acestora”, se precizează în comunicatul de presă.

Cu prilejul participării la dezbaterea din plenul Parlamentului European, Președintele României va avea și consultări cu Președintele Parlamentului European pe teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene și privind prioritățile pentru anul 2024.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Iohannis vorbește, miercuri, în plenul Parlamentului European”

Comentariile sunt închise.