Primarul Robert Negoiță, după ce a „oficiat o căsătorie” de o zi între două tinere: Sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, spune că a „oficiat o căsătorie” de o zi între două tinere femei, în cadrul evenimentului Laminor Love Wonderland, organizat de 14 februarie.

„Este o experiență… Până la urmă, nu este nimic oficial! Nu se înregistrează în vreun registru, nu produce consecințe juridice, până la urmă este doar un exercițiu.

Nu sunt puțin cei cărora le este teamă de căsătorie. Și atunci, sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi și încercăm să luăm partea bună. Libertate, inițiativă, experimentare…”, a spus Robert Negoiță la Antena 3.

Din imaginile publicate de Antena 3, se vede că cele două femei care „s-au căsătorit” sunt două fete tinere.

În România, nu este legalizată căsătoria între persoane de același sex, și nici parteneriatul civil.

Recent, a fost lansată o campanie privind strângerea de semnături pentru organizarea unui Referendum pentru revizuirea Constituției pe tema Familiei și Dreptului la plata în numerar.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Primarul Robert Negoiță, după ce a „oficiat o căsătorie” de o zi între două tinere: Sunt niște chestiuni care au fost promovate în lumea civilizată liberă, către care tindem și noi”

Comentariile sunt închise.