Sorin Lavric (AUR): O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume. Întruchiparea minunii medicale: laptele patern!

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a caracterizat anunțul experților din Marea Britanie despre beneficiile „laptelui” provenit de la bărbații trans ca o confirmare a faptului că lumea devine un ospiciu.

„O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume, iar culmea e că ospiciul e găzduit de Universitatea Sussex Hospitals NHS Trust (USHT) din Marea Britanie. De ce? Întrucât experții din această respectabilă instituție au declarat, cu morgă infailibilă, că o persoană născută bărbat poate să alăpteze dacă ia hormon progestativ, al cărui efect mirabil e că-l binecuvântează pe fericitul mascul cu glande producătoare de lapte. Aveți îndoieli? Luați, bravi bărbați, Domperidon, un medicament stimulând secreția de prolactină, și gata: v-ați pricopsit cu o splendoare de sâni mustind de lapte.

Întruchiparea minunii medicale: laptele patern. Vor urma: spermatozoizi de fecioară nubilă, testicule secretând estrogeni și muguri de ovar încolțind din prostată. Știu, tonul e vădit ironic, dar nici un hohot de râs, oricât de năpraznic, nu ar putea fi pe măsura aerului serios cu care acești medici șarlatani urzesc inepții crase”, notează Sorin Lavric, într-un comunicat transmis pe adresa redacției.

„După ce-am dat peste baliverna trăznită că scapeții transgenderi pot naște, credeam că repertoriul medical de idioțenii nonbinare a fost definitiv epuizat. Dar de unde, fantezia morbidă cu care acești escroci născocesc elucubrații de gen e prodigioasă. Parcă s-a declanșat o olimpiadă pseudo-medicală, sub blestemul căreia sute de halate albe, călcându-și în picioare jurământul hipocratic, terfelesc ideea de știință terapeutică. Și totul sub vraja banilor încasați cu nemiluita, și nu oricum, ci sub adăpostul unor contracte care, în cazul în care victimelor desfigurate le trece prin cap să ceară despăgubiri, îi scutește de urmări penale. De o parte o diabolică lipsă de scrupule, de cealaltă o ignoranță sinucigașă. Cuplul medic-pacient s-a preschimbat în perechea călău-victimă.

Iată unde poate duce, atunci când e însoțită de intenții malefice, știința medicală: vaccinuri ucigașe, hormoni deformatori, operații mutilante. E drept, oricât de vinovați ar fi, medicii sunt simpli executanți, căci autorii morali se află în sfera politicii, sau mai degrabă în spatele ei”, spune senatorul Sorin Lavric.

Reamintim că autoritățile din Marea Britanie susțin că „lichidul de alăptare” produs de bărbații trans după ce urmează anumite tratamente hormonale este comparabil cu laptele femeilor, atunci când vine vorba despre alimentația bebelușului, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Sorin Lavric (AUR): O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume. Întruchiparea minunii medicale: laptele patern!”

Comentariile sunt închise.