Cât ne costă nesăbuința guvernanților. Sorin Lavric (AUR): 8815 euro, suma pe care fiecare cetățean român activ trebuie să o plătească ca să stingă datoria externă a țării!

Fiecare cetățean român activ are de plătit suma de 8.815 euro pentru achitarea datoriei externe a României, a semnalat, printr-un comunicat de presă, senatorul Sorin Lavric (AUR).

Potrivit acestuia, datoria publică a României a depășit 801 miliarde lei, ceea ce înseamnă mai mult de 50% din PIB.

„8815 euro, suma pe care fiecare cetățean român activ trebuie să o plătească ca să stingă datoria externă a țării.

Datoria publică a României a depășit 801 miliarde lei, ceea ce înseamnă mai mult de 50% din PIB, numai în luna aprilie este prevăzut un nou împrumut de 7 miliarde de lei, adică 1400 de euro pe care fiecare cetățean activ al țării trebuie să-i scoată din buzunar în această lună pentru a acoperi incompetența guvernului PSD-PNL.

Dezmățul electoral, dar și lipsa de profesionalism a guvernului PSD-PNL a adus România în pragul colapsului financiar. Marii investitori au ajuns să ocolească țara noastră, din cauza mediului fiscal imprevizibil, iar împrumuturile pe care guvernul Ciolacu le face de pe piețele externe, la dobânzi uriașe, sunt folosite pe post de mită electorală.

Actualul ministru de Finanțe, domnul Boloș, spunea luna trecută că va fi nevoie de cel puțin șapte ani pentru a reduce deficitul bugetar până la 3% din PIB, de la un nivel de 5% din PIB, ceea ce înseamnă că după campania electorală pe români îi așteaptă doar șapte ani taxe, impozite și alte noi biruri pentru echilibrarea situației economice.

Românii merită investiții, dezvoltare, servicii de sănătate și educație la standarde europene, nu să fie „pedepsiți” cu taxe și impozite pentru a plăti datoriile externe făcute de niște incompetenți care au ajuns vremelnic în fruntea țării. În acest an, guvernul PSD-PNL trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei și acest lucru se poate face doar dacă românii vor ieși masiv la vot. Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care ține cu România!”, a declarat senatorul Sorin Lavric (AUR).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Cât ne costă nesăbuința guvernanților. Sorin Lavric (AUR): 8815 euro, suma pe care fiecare cetățean român activ trebuie să o plătească ca să stingă datoria externă a țării!”

  1. Atunci când această ” datorie publică ” a fost contractată nu s-a cerut aprobarea nici unuia dintre ”cetățenii activi ” cărora li se cere acum s-o plătească.
    Căci în lipsa plății, Banca Mondială și restul cămătarilor internaționali care au efectuat acele ” împrumuturi ” ( mai bine zis le-au Impus cu de-a sila ) vor avea dreptul să ne răpească o parte din teritoriul național în contravaloarea hârtiei de bancă lipsită de orice valoare comercială , sau și mai rău, a cifrelor de pe un ecran .
    Mai precis 30% !
    Dar, pe de altă parte, ” cetățenii ” nici nu aveau cum să își dea acordul, aceștia fiind în totalitate o creație a legii, Ens Legis, lipsită de realitate.
    Confuzia deliberată între oameni și ” cetățeni ” este întreținută cu un scop foarte bine determinat și într-un secret absolut , căci altfel, cine ar mai duce toate poverile și ” datoriile naționale ” dacă oamenii ar afla despre această fraudă monumentală ?

  2. Se pare ca ne-am intors la anii 80 ,cu datoria externa a Romaniei , pe vremea hulitului ” Pingelica ” si a comunismului in cauza ( macar atunci s-a facut o industriallizare si o agricultura ) , Paradoxul este ca ” raposatul , executatul , in cauza ” a fost singurul care in anii 89 a platit toata datoria externa a Romaniei , iar pentru cateva ” luni ” Romania a fost cu adevarat independenta financiar ( pilonul de baza al indep.reale a unui stat ) . Dar ” Pingelica ” ca si Mihai Viteazul la 1600 , dupa ce cateva luni a realizat ” prima si marea unirea a Romaniei ” a fost executat , paradoxal tot de ” altii din afara tarii prin cozile de topor nationale ” . Platim si vom platii ,” marea acumulare de capital a Romaniei ” dupa anii 90 , in mana ” marilor evazionisti internationali prin cei nationali ” ca la ” Pingelica ” , ca la ” Mihai Viteazul ” . Repet este o similitudine de ” faptica istorica ” fare ” legatura , corespondenta , de orice fel politica , sociala , etc, etc ” , dar ” cu aceasi procedura istorica ” amandoi fiind ” executati ” cu ” girul european ” .

Comentariile sunt închise.