Mai multe explozii au fost auzite în diferite locații din Orientul Mijlociu

Câteva explozii au fost auzite în Isfahan și Natzanz, ambele orașe din Iran care au instalații nucleare. Trei explozii au fost raportate în Isfahan – unde Iranul are principala sa instalație de cercetare nucleară.

Un raport sugerează că Israelul a lovit 7 orașe iraniene în total: Teheran, Fordow, Arak, Natanz, Kharg, Bushehr și Bandar Abbas. Acest lucru nu a fost încă confirmat pe scară largă. Presa iraniană relatează că baza aeriană Hastam Shikari a fost lovită de o rachetă. Baza aeriană a fost printre bazele de unde Iranul și-a lansat atacul direct împotriva Israelului weekendul trecut.

ABC News spune că un oficial al armatei israeliene a confirmat că loviturile din seara trecută sunt un răspuns la barajul de drone și rachete al Iranului. Consiliul Suprem de Securitate Națională al Iranului a convocat o reuniune de urgență în urma loviturilor din seara trecută. Jerusalem Post raportează, de asemenea, că loviturile aeriene au vizat locații aparținând armatei siriene din As-Suwayda și Daraa, în sudul Siriei. Alte explozii au fost, de asemenea, raportate în mai multe locații din Irak.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Spune-ți părerea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.