Claudiu Târziu (AUR), la Târgu Mureș: Trebuie să ne ridicăm în picioare! Să punem punct umilinței la care suntem supuși și să începem reconstrucția României (VIDEO)

Românii trebuie să pună punct umilinței la care sunt supuși și să înceapă să se ridice în picioare, atât în România, cât și la Bruxelles, a spus, vineri, la Târgu Mureș, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

„Noi, românii, avem de făcut un lucru important. Să punem punct deconstrucției României, să punem punct umilinței la care suntem supuși și să începem reconstrucția României. Trebuie să începem să ne ridicăm în picioare, aici și la Bruxelles.

Acolo, prin oastea de patrioți pe care o veți trimite, prin vot, la Bruxelles, trebuie să restaurăm normalitatea, alături de alți patrioți, conservatori și suveraniști din celelalte state ale Uniunii Europene.

Dumnezeu să ne ajute să facem ceea ce ne-am propus”, a spus, vineri, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Pe același subiect:

Claudiu Târziu (AUR), la Alba Iulia: Deciziile luate la Bruxelles și acceptate cu capul plecat la Bucuresti ne costă pe toți

Claudiu Târziu, la Țebea: Patrioții AUR se vor lupta la Bruxelles pentru pace, libertate și suveranitate. Este legământul nostru pentru țară


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost