Claudiu Târziu (AUR), la Alba Iulia: Deciziile luate la Bruxelles și acceptate cu capul plecat la Bucuresti ne costă pe toți

Deciziile luate la Bruxelles și acceptate cu capul plecat la Bucuresti ne afectează pe toți, indiferent dacă vorbim de interzicerea sobelor pe lemne sau de închiderea minelor, a spus, joi, la Alba Iulia, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

Liderul AUR a subliniat că România se află la un moment de răscruce, iar de rezultatul alegerilor din acest an depinde destinul țării.

„Aceste două tipuri de alegeri (alegeri europarlamentare și alegeri locale-n.red), pe care PNL și PSD le-au comasat pentru a încerca să învingă AUR, dar nu vor reuși, ne ajută să vedem mai limpede legătura dintre Bruxelles- Bucuresti- Alba Iulia și orice alt loc de pe pământul românesc. Să vedem legătura de cauzalitate dintre deciziile ideologizate pornite de la Bruxelles- de la oamenii care nu au empatie, nu au dragoste, nu au simț al datoriei- care ne afectează în cel mai înalt grad.

Deciziile luate la Bruxelles și acceptate cu capul plecat la Bucuresti ne costă pe toți.

Daca ni se interzice încălzirea cu lemne suferim aproape toți, pentru că 85 % dintre gospodarii românești se încălzesc cu lemne. Nu vom mai avea voie să ne încălzim cu lemnul nostru, pe care altminteri îl taie firmele lor și nouă nu ne rămâne nimic, nici păduri, nici bani, suntem doar la mâna lor.

Daca ne închid minele și noi nu mai putem să folosim cărbunele pentru producția de energie ne afectează pe toți, pentru că prețul crescut la energie face să crească toate celelalte prețuri. (…)

Trebuie să alegem bine pe 9 iunie. Trebuie să alegem între libertate și sclavie, între prosperitate și sărăcie, între suveranitate și vasalitate, între pace și război, între viață și moarte. O facem votând AUR. Nu există o altă alegere. Să nu sperați la o minune din partea celor care și-au bătut joc timp de 34 de ani, au umilit românii și ne-au vândut pe toți”, a spus Claudiu Târziu.

Pe același subiect:

Claudiu Târziu, la Țebea: Patrioții AUR se vor lupta la Bruxelles pentru pace, libertate și suveranitate. Este legământul nostru pentru țară


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost