În plin război cu Rusia, Ucraina organizează o paradă LGBTQ

Ucraina, țară aflată în plin război cu Rusia, organizează o paradă LGBTQ, pentru promovarea drepturilor homosexualilor, anunță site-ul Ukrainian News, citat de Marius Tucă.

Potrivit sursei citate, pentru prima dată de la începutul războiului, la Kiev vor avea loc un „Marș al egalității”.

Un festival educațional de caritate este programat să aibă loc la Kiev pe 9 iunie, iar Marșul egalității va avea loc pe 16 iunie, se precizează într-un mesaj al organizației publice KyivPride pe Facebook.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „În plin război cu Rusia, Ucraina organizează o paradă LGBTQ”

  1. E un fel de ” țara arde și baba își piaptănă pletele „.
    De unde se vede clar că războiul dintre Ucraina și Rusia nu există, este vorba doar despre o punere în scenă ce are scopuri ascunse, dar și foarte vizibile cum ar fi dezrădăcinarea populației ucrainene, depopularea planetei, profituri uriașe din vînzarea de armament, atragerea altor țări în „conflictul” acesta de vodevil regizat de cei ce regizează toate evenimentele majore ale lumii în dorința de a schimba societatea și comportamentul omenesc față de mediul de viață cotidian , etc.
    În ce mă privește, nu m-am îndoit nici o clipă de faptul că toți cei implicați în scenariul ucraino-rusesc sunt de fapt din aceeași tabără, mă refer la numele ce apar zilnic in presă . Populația fiind ca de obicei doar în roluri de figuranți ale căror vieți au fost și sunt distruse fără nici o remușcare, pentru a da veridicitate unor acțiuni macabre și extrem de rău intenționate puse la cale din umbră . Vinovații adevărați se ascund în societățile secrete ce țin lumea întreagă într-o plasă foarte deasă, țesută cu răbdare și venin vreme de milenii .

Comentariile sunt închise.