Planul Kalergi, mit sau realitate?

preluat de pe net:

ESENŢA PLANULUI KALERGI

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere. „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi: Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei. Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresaminorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Pare să aibă sens, nu?

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Planul Kalergi, mit sau realitate?”

 1. Contele Richard Coudenhove-Kalergi a fost el insusi un ‘metec’. Amestec de grec cu olandez si rus pe partea tatalui, iar mama asiatica (japoneza) a resimtit profund lipsa unei identitati bine ancorate etnic, cultural si spiritual. Ca multe cazuri asemanatoare, a transformat aceste frustrari intr-o platforma ideatica antinationala si cosmopolita. Adica daca el nu a avut sansa sa apartina clar unui neam, idealul omenirii trebuie neaparat sa fie la fel de cosmopolit si metec. Cupland la acest fond apartenenta la cercuri oculte, masonice si finantari massive de catre…Max Warburg printe altii avem o imagine mai clara a personajului. Merita consultata cartea „L’Irresistible Expansion du Mondialisme” de Yann Moncomble (1981) care dedica unn capitol intreg acestui personaj malefic. Cartea se poate citi (in franceaza) si descarca pe scribd.com

  P.G.

 2. Pai in Olanda, Germaia, UK, Franta planul este intr-un stadiu foarte avansat.
  Vin din urma Suedia, Danemarca, Italia, Spania…

  Spre exemplu, Frankfurt (al cincilea oraș din Germania) are o populație constituită în proporție de aproape 25% din alogeni provenind din 170 de nationalități diferite.

  Chiar dacă vocea anti-imigraționiștilor este încă slabă și poate fi controlată, guvernanții de la Berlin nu pot ascunde o realitate. În suburbiile orașelor germane apar adevărate zone interzise altora decât musulmanilor, zone în care indivizii încearcă impunerea legii islamice sharia. Sunt zone care amintesc mai mult de Orientul Mijlociu (prin imaginea străzii și rugăciunile din moschei care se aud în difuzoare) decât de Germania. Apoi, deși poligamia este interzisă în Germania, ea este răspândită în randul comunității musulmane. Mai mult, acest lucru se întâmplă pe spezele statului. Un reportaj RTL arată că bărbații musulmani rezidenți în Germania profită de sistemul social și aduc câte două sau chiar patru femei din lumea musulmană și se căsătoresc cu ele în fața unui imam. Odată ajunse în Germania, femeile solicită locuință socială și alte beneficii spunând că sunt ”părinte singur cu copil”.

  http://www.cotidianul.ro/marea-revolutie-musulmana-din-germania-267487/

 3. https://www.youtube.com/watch?v=mPZX2hYI6tk

  Sarkozy: „…metisajul in secolul XXI nu este o alegere ci o obligatie..”

  Variatii pe aceasta tema regasim in mai toate sistemele politice contemporane, cu origini ideologice comune.
  Cam in perioada in care se exprima Kalergi in Europa, in Statele Unite se propagau ideile Alissei Zinovieva Rosenbaum, cunoscuta si din biblia satanica, sub numele Ayn Rand .
  Ayn provenea dintr-o familie de evrei agnostici ce s-a stabilit in 1926 la NY.
  In 1950 , impreuna cu psihoterapeutul Nathanael Blumenthal si Alan Greespan (viitorul presedinte FED) a constituit grupul „Colectivul” ce avea drept baza teoriile acesteia privind necesitatea impunerii eticii egoismului, a individualismului absolut, a suprimarii granitelor si conceptului de natiune, a dreptului de a folosi arme de foc si a avorta.
  Ayn Rand a promovat sexul liber ca expresie a stimei de sine insasi, a combatut feminismul pe care il vedea ca pe o imagine a maternitatii, si deasemeni a practicilor de ajutor social.
  „Colectivul” a jucat un rol predominant in dezvoltarea curentului filosofic denumit Obiectivism si a condus la crearea in 1971 a Partidului Libertarian, de catre David Nolan.
  Printre personalitatile politice cele mai cunoscute se numara Ron Paul si fiul acestuia Rand Paul, republican de sensibilitate libertariana.
  Monumentala statuie „Atlas” din NY a fost creata ca omagiu adus omului nou, de esenta ayana.

  Din nenorocire, ayenii sunt printre noi.

Comentariile sunt închise.