Pregătiţi-vă să fiţi asimilaţi

Cu mic, cu mare, fiecare doreşte să se pronunţe pe tema crizei refugiaţilor. Şi nu mă refer la politicieni. Apropo, citind poziţia ”oficială” a lui Johanes, mi-am adus aminte cu tristeţe că la fiecare scrutin, a trebuit să alegem dintre două rele. Declaraţia lui nu se deosebeşte cu mult de bancurile cu radio Erevan, ca şi cum, la întrebarea ”când va fi gata noua aducţiune de apă?” s-ar răspunde cu ”noua aducţiune de apă va fi gata când toate lucrările aferente se vor termina”. Sic!

Dar de ce a explodat brusc discuţia pe acest subiect, oare n-au mai fost războaie pe-acolo? Nu mor oameni şi-n alte părţi? Imaginea cu un copilaş de câţiva ani, găsit înnecat pe ţărmurile turceşti, a făcut înconjurul lumii. Situaţia nu ar fi fost ea dramatică şi fară această fotografie? Nu lasă el, războiul, răni, decât dacă-l exploatează mass-media? Oare, când bucăţi din creştini săreau la metri distanţă, de ce n-am luat poziţie? Pentru că nu s-a prezentat în media? De ce Patriarhia & co. nu s-a arătat dispusă de pe atunci să primească refugiaţi dintre creştinii decapitaţi sau aruncaţi în aer de extremiştii musulmani? Ne-am găsit acum, când fenomenul a luat amploare, după ce mii de oameni, mai ales creştini au avut de suferit tare mult.

Dac-ar fi să exprimăm printr-o fotografie rezultatul politicii noastre din ultimul secol, ar arăta ceva de genul:

insane

Am fost când cu unii, când cu alţii, niciodată cu cine-a trebuit la momentul potrivit. Unde mai pui că, atunci când am avut ocazia să alegem, a trebuit s-o facem dintre două rele, aşteptând cu nerăbdare scrutinul viitor, să-i debarcăm. Când încă n-am fost ”mari” a trebuit să ne batem de unii singuri, inferiori numeric, şi cu ungurii şi cu polonii şi cu turcii şi cu tătarii… Ne-am considerat ”Poartă a Europei”, am avut grijă de Europa… Acum suntem chemaţi, iarăşi, la a-i purta de grijă şi a ajuta la gestionarea unei situaţii create de ea. O mai ştiţi pe Europa? Europa care avortează, care desfrânează în toate felurile, care se sinucide, care invadează, care speculează, care fură, care şantajează, care minte, care înşeală, care sparge şi strică precum un copil zvăpăiat. Europa care-şi transformă bisericile în orice altceva, de la garaje până la restaurante, care l-a alungat pe Hristos pentru a instaura raţiunea. Acum, raţiunea a eşuat şi îi va lua locul Allah.

Aşa se face că Anglia nu mai e a englezilor, nici Franţa a francezilor. Urmăriţi aceste 2 videoclipuri.

https://www.youtube.com/watch?v=v4NOSe1LQTc

Subliniez că într-un stat secularist şi odinioară creştin ca Franţa, musulmanii au mai multe dreptui decât creştinii. Priviţi-i cum se-adună săptămânal în Paris, pentru a se ruga pe stradă cu miile. Cetăţenii sunt sfătuiţi să stea în case pe parcursul acestei desfăşurări de forţă! Deşi contrar legislaţiei în vigoare, poliţia închide ochii, e un fenomen scăpat de sub control. Şi nu e numai cazul Franţei.

Toţi aceştia nu sunt victime ale războiului, sunt oameni tineri care au invadat vestul îmbătrânit al Europei, care i-a acceptat şi îmbrăţişat pentru că nu dă doi bani pe viaţă. L-au dat afară pe Hristos, Acesta şi-a luat şi morala cu sine. Au ramas în întunecimea minţii lor.

Acel copil adus de mare la ţărm se poate să fi fost un pion, oricum. Nu m-ar mira dacă toţi aceşti descreieraţi ar fi luat captivi familii pentru a însiropa situaţia, promiţându-le, în schimb, viaţa. Nu i-aţi văzut cum ridică pe copii ca un scut în faţa poliţiştilor? Dreptul la viaţa este o favoare în islam, nu-i supăra că te-aruncă-n aer. Atât preţuiesc ei viaţa. Citiţi Coranul! E plin de îndemnuri la violenţă şi răzbunare. Faţă de-asemenea oameni nu-ţi poţi deschide inimile şi nici casele. Să le deschidă occidentalii, ei au creat problema şi ei au nevoie de forţă de muncă. Sau poate o fi fost copilul vreunui creştin, aruncat de un islamist trufaş, în urma unei altercaţii, cum am citit într-o ştire. Probabil nu vom şti.

Şi cum se justifică prezenţa celor din Bangladesh, Pakistan, Afganistan, unde nu e război? De unde dispun de bani, de organizare? De ce majoritatea covârşitoare sunt bărbaţi apţi de muncă, de ce se duc buluc în Germania? Sunt întrebări edificatoare. Pentru cine e interesat să vadă realitatea.

Din 2007, românii şi bulgarii au avut restricţie pe piaţa europeană, se puteau duce doar în calitate de cheltuitori! Acum brusc, toate tratatele pică. Despre Schengen… bine că n-am intrat.

Omar Hayssam şi-a dat şi el cu părerea şi estimează în fiecare zi câteva mii de arabi intrând pe la periferie, inclusiv România. În ritmul asta, pun pariu că în scurt timp va trebui să mai deschidem căteva centre pentru primirea de refugiaţi, de victime ale războiului, dar nu din Orient, ci din vestul Europei, cetăţeni francezi, germani, englezi, olandezi, care vor fi siliţi să-şi părăsească propria ţară. Dacă nu îmbrăţişează islamul, evident. Nu credeţi? Staţi să vedeţi!

Oricum liderii politici care au creat şi/sau încurajează acest haos, nu vor fi afectaţi. Ei au gărzi de corp, elicoptere, adăposturi. După ei, potopul!

paris-street-prayers

Editare ulterioară: A apărut declaraţia mătuşii micului copil decedat prin înnec. Aceasta a vrut să-l ajute pe tatăl micuţului să-şi pună implanturi dentare. A meritat, oare riscul?

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Pregătiţi-vă să fiţi asimilaţi”

  1. „Acel copil adus de mare la ţărm se poate să fi fost un pion, oricum. Nu m-ar mira dacă toţi aceşti descreieraţi ar fi luat captivi familii pentru a însiropa situaţia, promiţându-le, în schimb, viaţa” – fraza scrisa de un iubitor de frumos…

    • a fost prezentata intr-o stire, extremistii nu tin cont de viata omeneasca, nici macar de copii. Daca ai fi urmarit stirile ai fi vazut cum le pun explozibil in jurul taliei si ii trimit in misiuni sinucigase, dau mai putin de banuit.

      nu i-ai vazut cum isi ridica copii ca scut in fata fortelor de ordine?

  2. Nu-ti trebuie prea multa intuitie academica sau doar nativa sa realizezi ca musulmanii ne vor anihila prin doar procesul biologic al inmultirii …asa ca, mai sanatos ar fi, in perspectiva nu stiu cat de indepartata dar sigura, ca VOM DEVENI o minoritate, sa ne incropim savant dar intelept ghiduri de supravietuire..

Comentariile sunt închise.