Ziarul Adevărul continuă să atace religia

Ziarul Adevărul nu se dezminte și revine cu un nou articol prin care atacă predarea religiei în școli. Articolul este intitulat „Bezna minţii. Pilde dintr-un manual auxiliar de Religie: Desfrânata cu 3 copii pe care au mâncat-o viermii de vie după ce i-a putrezit carnea” și preia cîteva citate dintr-un auxiliar de religie, nu un manual așa cum prezintă ei fals în titlu, pe care ei le consideră deplasate.

Iată mai jos citatele respective:

Concret, la capitolul Muzica în viaţa tinerilor din auxiliar scrie că muzica modernă îi învaţă pe tineri numai lucruri rele, cum ar fi sexul. „Din păcate, muzica contemporană nu-l mai eliberează pe tânăr din legăturile trupeşti, ci dimpotrivă, îl leagă de ele. Drept exemplu despre ceea ce poate face muzica din om, avem America anilor ’60, când are loc o adevărată revelaţie a drogurilor, a sexului şi anticreştinismului. Acestea l-au determinat pe celebrul John Lennon până la a exclama: Creştinismul e pe moarte, se topeşte”.

Mai mult, într-un alt capitol, întâlnim o pildă parcă scoasă din Evul Întunecat. „În Munţii Apuseni a trăit o femeie desfrânată şi vrăjitoare vestită în partea locului. O chema Minerva, trăia în comuna Izvorul Ampoului, judeţul Alba. Această femeie, nefiind căsătorită, a născut trei copii cu trei bărbaţi, a făcut multe avorturi şi a păcătuit mult. nepurtând grijă în sufletul ei. Ba s-a ocupat foarte mult de vrăjitorie. Din noiembrie 1998 s-a îmbolnăvit foarte rău, trupul i s-a umflat de răni, carnea a început să-i putrezească, încât o mâncau viermii de vie. Dar nici în ultimele clipe ale vieţii n-a vrut să se spovedească şi să se împărtăşească. La 9 iunie 1999 a murit în chinuri groaznice, în vârstă de 70 de ani. Îndată ce a murit, chipul i s-a transformat cu totul şi a luat o înfăţişare înfricoşătoare, încât rudele au acoperit-o cu o pânză, pentru că lumea se speria de ea. Trupul i s-a umflat atât de tare, încât nu mai încăpea în sicriu şi a trebuit să fie tăiată pe burtă. Mirosea foarte greu şi nimeni nu putea să stea lângă ea. Aceasta a fost o pedeapsă de la Dumnezeu, pentru că a fost vrăjitoare, a trăit în păcate mari, a murit neîmpăcată cu Hristos, nepurtând griă de sufletul ei”.

La propaganda anticreștină a celor de la Adevărul, sponsorizată de asociația atee ASUR, îmi permit să răspund cu următorul scandal care e pe cale să explodeze zilele următoare la Hollywood:

O vedetă masculină de primă mînă, a cărui identitate este deocamdată anonimă, cu mare succes la sexul frumos și care de-a lungul anilor a întreținut o mulțime de relații intime cu diferite femei, a fost diagnosticat în urmă cu doi ani că este infectat cu virusul HIV, cel ce provoacă SIDA, cea mai teribilă boală cu transmitere sexuală din prezent. Deși a aflat că este infectat cu HIV această vedetă nu și-a schimbat stilul de viață de pînă atunci suspectîndu-se că a infectat cu bună știință o mulțime de femei cu virusul HIV.

Printre partenerele sale de sex care au acum emoții se regăsesc cel puțin șase femei celebre după cum urmează: o actrița cîștigătoare a premiului Oscar, o altă actriță vedetă de primă mînă, o vedetă media, o celebritate cu un trecut tumultos, o favorită a show-urilor TV și un fotomodel celebru.

Din speculațiile presei e o chestiune de zile pînă cînd identitățile celor implicați vor deveni publice.

Poate că cei de la Adevărul au și ei dreptatea lor și în școli ar trebui să se predea cazuri concrete, ca cel de mai sus, care să scoată în evidență consecințele tragice ale libertinajului sexual.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


12 comentarii la „Ziarul Adevărul continuă să atace religia”

 1. Razvratitii astia – anti-hristi, de fapt – pana nu ajung ei sa se intample nenorociri, nefericiri lor, personal sau cuiva drag nu se opresc din aceasta propaganda demonica. Ori… poate sint candidati la sinucidere, sint suporteri ai eutanasieierii – pentru ceilalti!?
  Sa-i lumineze Dumnezeu!
  Cum spunea cineva – deodata a simtit si a gandit altceva, de o neasemanata forta benefica – a inteles ca a fost inselat; de propria minte, de propriile simturi, … de tot ce a crezut ca e in regula si i s-a descoperit contrariul, ca traia intr-o neagra ratacire…

 2. Propaganda burbonikka…rusine sa va fie, mai dragilor. satana e mai prezent la voi acolo în amvon decât e la concertele de rock.
  Daca atzi da macar un exemplu de cumpatare si ajutor al aproapelui. Burtzi umflate, BORtzi umflate, totdeauna MAI ÎNTÂI lui ‘Iisus’, respectiv în poznarele voastre.
  Cum rockerii nu sunt în majoritate satanisti, nici voi nu suntetzi în majoritate crestini adevaratzi.
  Si ar trebui sa si documentatzi un pic ceea ce scrietzi în manuale, daca asa a fost în Alba, macar sa poata verifica elevii ca CEVA e adevarat acolo.

  • 1. Si tu faci aceeasi confuzie pe care o fac majoritatea intre Biserica si slujitorii Bisericii. Cit despre ce face biserica poti sa te uiti aici: http://map.patriarhia.ro/
   2. Nu stiu de unde ai impresia ca noi credem ca rockerii sint satanisti.
   3. Ai picat si tu in plasa celor de la Adevarul, acela nu este un manual de religie.

 3. „Scandalul’ de la Holiud are treaba cu aiurelile din auxiliarul ala, manual sau nu, de religie (ortodoxa evident, nu exista alta adevarata in RO, „mai multe adevaruri, nici un adevar”) cum are legatura martiriul detinutilor politici din anii 50 cu pacatele lor personale.

  Tembelismul respectivelor citate ma face, paradoxal, sa ma simt norocos c-am fost educat in anii 80, asta fiind o premiera.

  PS
  Citatul lui Ion Lenon se potriveste perfect cu situatia crestinismului incipient, ala dinaintea schismei, reflectat in nemultumirile Sfintilor Parinti egipteni si siriaci referitor la viata mirenilor contemporani. Faimosul englez a intarziat vreo 2000 de ani la celebrarea „topirii’ crestinismului.

  • Scandalul de la Hollywood are o mare legatura cu citatele din auxiliarul de care se iau cei de la Adevarul. Ambele cazuri transmit acelasi mesaj, libertinajul sexual este daunator.

 4. @ alvarados da’ de ce te exprimi asa patimas?
  Banii propietarului sandramalei in care s-a produs nenorocirea merg la templu, nu ajung in conturile bisericii lui Hristos.
  Esti prost informat, adica esti manipulat.
  Referitor la muzica in discutie, biserica face recomandari nu impune nimanui sa asculte un anumit stil.
  Dumneata nu ai citit niciodata un studiu stiintific in care sunt explicate modificarile neurohormonale si tulburarile fiziologice constatate la ascultatorii pasionati de zgmotele stridente comise instrumental si bucal in spatii improprii propagarii muzicii?
  Participantii la astfel de concerte sufera de tahicadrie, insomnie, tulburari ale auzului, angoasa, puseuri de hipertensiune.
  Pentru a proba corectitudinea respectivelor studii, pune-i unui prieten insensibil la doctrine , respectiv unui caine de casa, de preferinta dulau, muzica compusa de Ceaikovski,Leonard Cohen, Baniciu si o piesa de rock-metalic.
  Daca nici reactia cainelui nu te convinge ca genul de muzica pe care il admiri este nociv, atunci inseamna ca e musai sa schimbi canepa pe ovaz.

 5. Of,daca ar exista o posibilitate ca oameni acestia cu ideile astea antiumane, inainte de anticrestine sa fie dusi in AFRICA acolo unde nu se prea vad oameni „albi” si sa fie lasati acolo sa experimenteze acolo integrarea absoluta a ideilor lor si sa ne lese pe noi cu ale noastre.Sa-i sature salbaticii de „cultura” asta a lor sau sa-i pape de „buni” ce sunt.

Comentariile sunt închise.