Mai doriți refugiați musulmani în România?

În cursul zilei de 2 decembrie 2015 un cuplu de musulmani, soț și soție, au ucis 14 americani și au rănit alți 17 în localitatea San Bernardino de lîngă Los Angeles. Numele celor doi ucigași sînt Syed Rizwan Farook, în vîrstă de 28 de ani și Tashfeen Malik, soția lui, în vîrsta de 27 de ani. El a fost născut în America, deci era cetățean american, soția sa provenind din Arabia Saudită, aliat important al SUA din care proveneau și majoritatea celor care au pus la cale și au executat atentatul din 11 septembrie 2001 din New York.

Din ce știm pînă la această oră putem deduce că acțiunea celor doi a fost pregătită în detaliu cu ceva timp înainte de data execuției. Cei doi purtau veste antiglonț și erau foarte bine înarmați. Surse din poliția locală au declarat că cei doi au folosit tactici militare în timpul confruntării.

Ca de obicei în asemenea situații, rudele celor doi s-au declarat șocate de ce s-a întîmplat. Probabil că cei doi erau considerati musulmani moderați. În același timp lideri islamici locali au ținut să amintească mass media să nu implice islamul care e „religia păcii” în accepțiunea lor.

Acum aș vrea să-i întreb pe cei cu putere de decizie din România dacă sînt dispuși să-și asume riscurile de a primi peste 6000 de „refugiați” musulmani. Eu i-aș pune pe toți aceștia, în frunte cu președintele Iohannis, să semneze un document prin care să fie de acord să fie considerați complici în cazul în care unul dintre „refugiați” comite un atentat asemănător după ce se stabilește în România.

PS Extrem de sugestiv faptul că ziarul antiromânesc Adevărul, cel în care a aparut zilele trecute un așa zis documentar intitulat „România musulmană”, nu are nici o treabă în a relata atacul terorist din California.

Adevarul 3 decembrie 2015


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


5 comentarii la „Mai doriți refugiați musulmani în România?”

  1. Totusi, amintiti-va ca ziarul Adevarul, asa sorosist si antiroman cum e el, a fost primul care a pomenit de mega-moschee.
    Arabul nascut in SUA n-a avut treaba cu islamismul pana nu s-a dus in Arabia Saudita sa-i spele imamii creierul si sa-si ia de nevasta o saudita cu creierul deja spalat din frageda pruncie. Intrebarea e ce predica imamii aia de-i intorc pe dos pe atatia oameni care in alte imprejurari sunt tipi de treaba? Le spala creierele la moschee, ii trec prin antrenamente paramilitare doua saptamani si gata teroristii!

  2. Adevarul nu e ziar antiromanesc. O definire exacta a antiromanismului e imposibila :), de acea conceptul este abuzat. Dealtfel, doar oamanii/institutiile slabe se legitimeaza prin „dusmani” 🙂

    Refugiatii musulmani nu sunt bineveniti in RO din motive economice.

    Extremistii musulmani din California sunt tot atat de reprezentativi pt. comunitatea musulmana cat sunt jandarmii romani de la Odesa lui 1941 pentru poporul roman, or crestinii europeni medievali pt…. Europa. Oups 🙂

  3. Un ziar eminamente anticrestin si care promoveaza la greu atitudini ce nu caracterizeaza nici macar o minoritate importanta dintre romani (adevarul – ex scanteia, gandul, etc) se poate numi linistit antiromanesc.
    La fel erau si multe publicatii interbelice din Romania (ex universul) care prin ce idei promovau se puteau numi antiromanesti. La fel ca si inaintasul PCR care se numea in interbelic Partidul Comunist din Romania si se stie de ce, nu-i reprezenta aproape deloc pe romani.
    Apropos, oare o publicatie precum „scanteia” poate fi considerata antiromaneasca?

Comentariile sunt închise.