Corb la corb nu-și scoate ochii, Klaus Iohannis și Antena 3 în aceeași barcă

Iată declarația președintelui României, domnul Klaus Iohannis, în cazul Antena 3:

Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă.

Este cel puțin interesant de remarcat că e vorba de același Klaus Iohannis care a pierdut, cu titlu definitiv, încă din data de 12 noiembrie 2015 dreptul de proprietate asupra clădirii din Sibiu care adăpostește filiala locală a băncii Raiffeisen. Cu toate acestea, Klaus Iohannis încă încasează chiria pentru acel spațiu, așa cum dezvăluie RISE Project:

Statul român întârzie să își reclame dreptul de proprietate asupra casei pe care Klaus Iohannis a pierdut-o, prin hotărâre irevocabilă, în urmă cu trei luni.

Președintele încasează în continuare chiria imobilului al cărui titlu de proprietate i-a fost anulat, în noiembrie, de Curtea de Apel din Brașov.

Informația aceasta este reiese dintr-un răspuns pe care Raiffeisen Bank l-a transmis la o întrebare adresată de RISE Project.

„Raifeissen Bank, în calitate de chiriaș, nu a fost notificată de către nicio instituție cu privire la schimbarea proprietarului. Plata chiriei se face, așadar, trimestrial, conform contractului comercial în vigoare”, scrie în răspunsul dat de bancă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


6 comentarii la „Corb la corb nu-și scoate ochii, Klaus Iohannis și Antena 3 în aceeași barcă”

 1. Ca principal vector media al PSD+ALDE+UNPR, Antenele au avut si timp si resurse pt un sediu nou de emisie. E un joc de sah cu variante calculate adanc.
  Acum se fac valuri pt a-si spori simpatia…

 2. O posibila dovada extrem de grava ca focul de la Colectiv a fost pus cu acordul conducerii UE (IMAGINILE VORBESC DE LA SINE):

  Flăcările uriaşe mai blînde decît artificiile?
  Imaginile care aruncă în aer teoria anchetatorilor despre incendiul de la Colectiv

  http://www.cotidianul.ro/imaginile-care-arunca-in-aer-teoria-anchetatorilor-despre-incendiul-de-la-colectiv-276440/

  Un film de 4:13 min, realizat cu un an şi jumătate înainte de tragedia de la Colectiv, arată că într-un spectacol s-au folosit efecte pirotehnice spectaculoase, cu flăcări imense care au ajuns în tavan, FĂRĂ CA IZOLAŢIA SĂ IA FOC! Aceste imagini pun la îndoială teoria anchetatorilor, potrivit căreia tragedia de la Colectiv a fost provocată DOAR de artificiile folosite de cei de la „Goodbye to Gravity”!

  FORMAŢIA WATAIN A FOLOSIT FLĂCĂRI URIAŞE ÎN CONCERTUL DIN CLUBUL „COLECTIV”

  Filmul a fost realizat în martie 2014, la concertul formaţiei WATAIN din SUA şi poate fi vizionat la adresa http://www.youtube.com/watch?v=mUT_qGtr8Z8. Chiar a doua zi după incendiul de la Colectiv, cineva a postat acest film pe Youtube susţinînd că este realizat chiar în seara tragediei, însă mai mulţi tineri au pus imediat lucrurile la punct, recunoscînd imaginile ca fiind realizate în luna martie 2014 tot în Clubul Colectiv, la concertul formaţiei americane WATAIN! Iată 2 fotografii care demonstrează că formaţia WATAIN a concertat în Colectiv:

 3. Dom’ Marincu, dar de ce n-ai scris nimic de dezvaluirile rise project INAINTE de scandalul antenelor…Lasati-o, ca macane…

Comentariile sunt închise.