Din nou Europa sub teroare

După Paris, capitala Franței în toamna anului trecut, acum a venit rîndul capitalei Belgiei și a Uniunii Europene să cadă victimă atentatelor coordonate ale terorișitilor musulmani. Doar că de data asta nu cred că sînt prea mulți cei care sînt surprinși de atac. Și asta este trist pentru că atacurile teroriste devin ceva normal cu care ne obișnuim rugîndu-ne doar ca să nu cădem noi victime.

Pot pune pariu de pe acum că printre teroriștii musulmani responsabili de atacul de azi sînt și tineri musulmani născuți, crescuți și educați în Belgia. Probabil că în urmă cu 20 de ani lumea civilizată ar fi lăcrimat dacă ar fi văzut poze cu teroriștii de azi în tabere de refugiați jucîndu-se prin noroi. Cu siguranță ar fi demonstrat și ar fi cerut autorităților să facă ceva, să le ofere adăpost familiilor lor în țările europene. Iar cei ce s-ar fi opus ar fi fost etichetați ca extremiști de dreapta și rasiști.

Exact cum se întîmplă în zilele noastre. Să-i primim cu brațele deschise și să-i ajutăm pentru că se vor integra și vor deveni cetățeni europeni model. Acum nu zic că toți musulmanii sînt teroriști, zic doar că toți teroriștii sînt musulmani și că  printre copiii refugiaților de azi se găsesc teroriștii de mîine. Pe care și noi, prin reprezentanții noștri, îi primim cu brațele deschise.

Explicația este extrem de simplă, musulmanii nu vor să se integreze, oriunde trăiesc în lumea asta, trăiesc în cartiere de-ale lor, merg la școli de-ale lor, foarte rar socializează cu populația băștinașă. Și asta datorită religiei lor deși vezi la televizor părinți plîngînd care nu-și pot explica cum de copilul lor liniștit, iubitor de muzică și fotbal, a devenit terorist. Pentru că asta îi învață islamul, să lupte toată viața împotriva necredincioșilor pînă cînd nu va mai fi nici unul. Iar cei ce nu se convertesc de bună voie trebuie exterminați.

Domnilor guvernanți, încă mai e timp să spunem NU invadatorilor musulmani, avem Constituția de partea noastră:

ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Să ne dea Europa în judecată că nu vrem să-i primim, cu Constituția alături vom cîștiga orice proces.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Din nou Europa sub teroare”

 1. Belgienii-belgieni nu s-au simtit niciodata onorati de a gazdui toate institutiile europene, dar pentru ca nu a tinut nimeni cont de parerile lor, au suportat haosul administrativ si social instalat in ograda lor.
  Conglomeratul politico-administrativ european a fost amplasat, cu toate ca existau si alte optiuni, intr-un oras flancat de cartiere imposibil de gerat etnic, social si cultural . De ce?
  Primul ministru Charles Michel a exclamat astazi public: „De ce ne era frica, nu am scapat „.
  Este exasperant sa vezi cum oamenii care detin Puterea la toate nivelele se exprima in acest mod.
  Atentatele de astazi erau previzibile matematic.
  Coplesirea Europei s-a facut sub guverne de toate culorile si orientarile.
  In 2015 s-au publicat pentru intaia oara cifre privitoare la importante sume de bani intrate in conturile Ligii Musulmanilor din Belgia pentru 2014 : 1.081.940 de euro de la Quatar Charity si 159.327 euros de la Kuwait Charity.
  Liga face parte din Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE) si are sucursale in mai multe orase belgiene: Anvers, Gand, Liège, Verviers, Bruxelles.

  http://www.levif.be/actualite/belgique/le-qatar-et-le-koweit-financent-la-ligue-des-musulmans-de-belgique/article-normal-476829.html

  http://www.fioe.org/ShowPage_en.php?id=1&img=1

  Dacian Ciolos a afirmat astazi ca Seful Serviciilor Secrete l-a asigurat ca romanii pot sta linistiti.
  Ne poate informa premierul daca FIOE are sucursale si in Romania.?

 2. Cred ca trebuie sa ne adunam gandurile, pentru ca prea am ajuns sa ne uitam la aceste nenorociri ca la niste spectacole.
  In fata statiei de metrou in care zac in bezna corpurile unor oameni a caror identitate nu s-a stabilit inca (copii, adulti), e pustiu. Strada este goala, maturata.
  Un jurnalist comenta pe un post de televiziune faptul ca o singura femeie a depus, spre seara, un buchet de zambile si o hartie pe care a scris o rugaciune.
  In jurul Bursei insa (zona pietoniera) mai multe persoane au depus lumanari si un albanez a fixat o cruce de lemn.
  RTL Belgique a stat de vorba cu un tanar roman, Alex, care purta pe umeri steagul Romaniei.
  Catolicii sunt in Saptamana Patimilor.
  Reprezentantii cultelor nu s-au exprimat si este posibil sa nici nu se exprime.

Comentariile sunt închise.