S-a pornit robinetul cu dejecții

Abia s-a anunțat susținerea de către PNL a candidaturii lui Marian Munteanu la primăria Bucureștilor, că a și început campania de denigrare și dezinformare.

Atacurile împotriva lui Marian Munteanu abundă în expresii de genul „se spune că a fost asociat cu X” sau „presa a scris despre legăturile de afaceri cu Y„, dar fără să aducă nici un fel de dovezi.

Alții fabrică „dovezi” punând în gura unor oameni decedați o grămadă de mizerii care apoi sunt răspândite în mediul virtual. Și pentru că acela căruia îi sunt atribuite acele declarații a fost un om onorabil, unii cred mizeriile respective și le răspândesc crezând că fac un lucru bun.

Alții răstălmăcesc declarațiile lui Marian Munteanu așa cum am scris nu cu mult timp în urmă.

Alții dau verdicte de genul:

În prezent, Marian Munteanu face parte dintr-o iniţiativă lansată în ianuarie 2016 şi numită Grupul pentru România (GPR), care promovează un naţionalism deşănţat. În 2016, el a lansat şi platforma civică „Alianţa Noastră”, care promovează o politică ultra-naţionalistă şi anti-occidentală.

Și, ca să justifice cumva aceste etichetări, citează următoarele paragrafe din proclamația Platformei Civice Naționale „Alianța Noastră”:

Restaurarea drepturilor patrimoniale ale cetățenilor români cu privire la teritoriul național; oprirea înstrăinării proprietăților agricole, a resurselor solului și subsolului, recuperarea celor înstrăinate abuziv sau ilegal; oprirea oricăror intervenții care pun în pericol climatul, apa, resursele naturale și, în general, mediul înconjurător;

Apărarea și susținerea activă a drepturilor identitare naționale, a instituțiilor și valorilor fondatoare ale civilizației românești, tradiționale și moderne – familia, satul, școala, biserica, armata, credința creștină, limba română, reperele spirituale, culturale și istorice; descurajarea oricăror acțiuni xenofobe sau antiromânești și blocarea oricăror tentative politico-administrative de a modifica, prin diferite forme de constrângere, actualul profil – etnic, cultural sau religios – al României.

Vă întreb pe dumneavoastră, asta înseamnă ultra-naționalism și anti-occidentalism?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „S-a pornit robinetul cu dejecții”

  1. Pai numai citind cele doua paragrafe cu intentii declarate si vreau sa-i votez pe baietii astia cu ambele maini!

Comentariile sunt închise.