Cât de mult a decăzut „maestrul” Ion Cristoiu

„Maestrul” Ion Cristoiu, tatăl găinii care a născut pui vii, se pricepe la toate, ca orice român care se respectă. Dar totul ar trebui să aibă o limită, limită pe care „maestrul” se pare că nu o are.

Carmen Gigină, mama polițistului Bogdan Gigină, e revoltată că fostul ministru Gabriel Oprea, responsabilul moral pentru moartea unicului său fiu, a fost protejat de majoritatea senatorilor care au blocat cererea DNA de ridicare a imunității pentru a se putea continua urmărirea penală a acestuia.

Doar cei ce au trecut prin tragedia doamnei Gigină pot înțelege ce e în sufletul dânsei. Faptul că se revoltă când vede cum responsabilul moral pentru moartea fiului său e protejat de „onorabilii” senatori români, mi se pare absolut firesc. Nu și „maestrului” Cristoiu.

Iată mesajul doamnei Gigină de pe Facebook:

Nu am vrut pina acum sa vorbesc despre trairile noastre; acum vreau ca toti cei care ne-ati „condamnat” sa intelegeti de ce nu am facut-o. Sint lucruri greu de spus si greu de imaginat ptr voi care sinteti parinti. In seara zilei de 20 oct2015 in urma telefonului primit la ora 19,02 am alergat catre spitalul universitar.Cel care ne-a anuntat de accident repeta „nu pot sa cred ca s a intimplat asta” nu pot sa cred… Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat cartre spital… eu m-am blocat nu reuseam aa ma imbrac… eram … paralizata… I-am spus sa alerge sotului meu … „am sa ajung cu un taxi nu ma astepta … du-te linga baiat”. Am iesit in strada cautind un taxi … greu de gasit… afara ploua torential. Am pornit catre zona Unirii spunind rugaciuni ptr viata copilului meu. Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat nu-mi pasa… decit de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine. In momentul in care an intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste. Cel de la intrare m-a intrebat „Sinteti mama politistului accidentat? Mi-a arat usa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat si acolo am gasit un copil, copilul meu coplet desfigurat, cu gitul retezat; cu chipul plin de singe, pardoseala era plina de singe; m-am prabusit la picioarele lui, sarutindu-le si strigindu-l. Inca avea sosetele ude in picioare. M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii… medicul de garda plingea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic. M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu, implorind si privind oamenii care desi stiau ca nu se mai poate face nimic ptr el nu vroiau sa renunte. Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul, nu am sa uit lacrimile care li se inodau sub barba…

Astazi privesc, privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru. (doamna Gigină pe Facebook)

Să vedem ce înțelege „maestrul” Cristoiu:

Știu că o sa va suparați, dar, din punctul meu de vedere, mama polițistului ar trebui să tacă pentru că…

Pentru că tre sa tacă, în asemenea cazuri taci. Deja e prea activă, pe scrieri, în presă. Vorbesc serios, nu știu ce vârstă are, bănuiesc că poate să imi fie fiică, sau ce o fi. N-am…

Sunt om bătrân, cunosc, e prea revoltată. Iertați-mă, te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Isus Hristos. Dacă este manipulare, nu e corect. Durerea față de o moarte a fiului nu justifică deja să facă politică. Ea face politică, pe Facebook, povestește cum i-a tăiat capul. (Hotnews)

Înțelegeți cum e când  îți pierzi unicul copil pentru că un potentat al vremii are nevoie să fie escortat și când merge la toaletă? „Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat” și gata, ți-a trecut. Acum vezi-ți de viață, de ce să te revolți când vezi cum un grup de nemernici îl protejează pe Gabriel Oprea?

Chiar așa, domnule Cristoiu?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost