Vine războiul (6). În Germania nu sunt 500 de militanți islamiști, cum spune ministrul de interne, ci peste 8 milioane. Generaţia Jihad.

Nişte terorişti străini nu au nicio şansă să distrugă, venind numai din afară, o societate atât de bine pusă la punct precum cea occidentală. Dar atunci când ei sunt modele, stimulatori, celule pentru răspândirea fanatismului şi radicalizării în rândul unei mase tot mai mari cu aceeaşi identitate culturală ca a lor, situaţia se dezechilibrează grav în favoarea distrugerii. Mai ales atunci când autorităţile, şi elitele în general, lucrează cu spor în favoarea lor. Voi reveni.

Pe acest drum al „refacerii lumii din temelii după precepte socialiste”, după ce comunismul s-a fâsâit, a fost inventat terorismul ca ameninţare globală. Apoi au fost reinventaţi teroriştii: de la cei de extremă stângă, s-a trecut la cei islamici. Aceştia au început să-şi facă misiunea şi, prin atrocităţile, lor au pus în mişcare mase tot mai mari de oameni.

În paralel, prin revoluţia culturală marxistă, s-au anesteziat simţurile identitar, moral şi de conservare ale occidentalului.

La început evenimentele teroriste erau la distanţă, la alţii. Pe urmă au început să ajungă şi în Occident. La început rar. Acum zilnice. Violurile, o manifestare a masculilor alfa migratori, la cote ce depăşeşte chiar evenimente similare din timpul războaielor.

În urmă cu nici doi ani ni se spunea (şi de fapt continuă să ni se spună) că duşmanul terorist este un monstru fără identitate, fără scopuri politice sau de altă natură, doar un monstru sângeros. Nicicum un luptător al islamului şi pentru islamul mondial. Migratorii (deşi erau informaţii publice precise contrarii) erau doar nişte sărmani refugiaţi, nicicum o ameninţare. Musulmanii locali, la a doua sau a treia generaţie, erau un model de reuşită a viitoarei societăţi multirasiale şi multiculturale. Iată însă că, chiar şi în retorica autorităţilor, lucrurile se schimbă. De la niciun periculos ajungem la zeci, apoi sute, mii, zeci de mii de periculoşi. În doar câteva luni. Ce va fi peste alte câteva? Sunt politicienii nevoiţi să înceapă să recunoască realitatea de frica sondajelor, sau este doar o etapă din programul de distrugere a civilizaţiei occidentale, cea în care ies pentru a spori psihoza celui considerat deja învins, teama şi neputinţa indigenilor? Voi reveni.

Thomas de Maiziere, ministrul de interne german, într-un interviu pentru Bild, a declarat că în prezent, sunt cel puţin 520 potenţiali atacatori în ţară. Alte 360 de persoane „relevante” sunt cunoscute poliţiei pentru ca sunt apropiate potenţialilor atacatori.

Ameninţarea teroristă provine în prezent de la echipe străine, precum şi de la „lupi singuratici” din Germania”. … Dar este şi mai dificil sa descoperim ‘lupii singuratici” fanatici. Din păcate, există un pericol real şi prezent din partea ambelor ameninţări

În Franţa au fost arestate trei tinere femei şi fata de 15 ani a uneia dintre ele, ce intenţionau să declanşeze un atac terorist la Gare de Lyon cu o maşină capcană în care erau câteva butelii de gaz. Femeile avea 19, 23 şi 39 de ani. În momentul arestării, cea de 19 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în stomac pe un poliţist.

Primul ministru Manuel Valls ne spune că: In fiecare zi serviciile de informaţii, poliţia, împiedică atacuri, dezmembreaza reţele, identifică teroriştii. In Franţa sunt aproximativ 15.000 de oameni care sunt monitorizaţi, deoarece sunt în proces de radicalizare …vor mai exista atacuri. Vor mai fi victime nevinovate.

Iar dela procurorul general Molins că despre 577 de jihadişti, aflaţi în trecut sub observaţie, autorităţile nu mai ştiu nimic.

Profesorul Gilles Kepel, sociolog şi politolog francez, expert în lume arabă, autor al mai multor lucrări despre islam şi jihad, membru în consiliul Institutului lumii arabe şi director de programe pentru Kuweit, afirmă într-un avertisment recent că generaţia a treia de musulmani este foarte probabil că se va radicaliza masiv. Denumită de el şi Generaţia Jihad, aceasta are ca scop distrugerea Europei printr-un război civil şi apoi construirea din cenuşă a unei societăţi islamice. Stategia lor, afirmă Kepel, este similară cu expansiunea Statului islamic în Siria, Irak şi Libia… Chiar dacă acum cei mai mulţi dintre musulmani nu participă activ la actele teroriste, răspândirea salafismului printre tineri, combinată cu un simţ al îndreptăţirii şi lipsa perspectivelor pentru locuri de muncă, îi va conduce pe cei din a treia generaţie spre radicalizare.

În Germania există temerea că noii migratori, care nu îşi vor vedea îndeplinite aşteptările privind o viaţă îmbelşugată sunt o pradă foarte uşoară pentru propaganda salafistă.

Acum, după aceste câteva ştiri recente, vă rog să vă reamintiţi specificul celor mai multe dintre manifestările teroriste ale ultimului an: marea lor majoritate au fost manifestări ale unor persoane, sau mici grupuri, care nu făceau parte din Daesh, care nu luptaseră în Siria, Irak, Libia, care doar fuseseră atrase prin propaganda online, sau din moscheile europene, americane, canadiene, australiene, unele dintre fără a intra în legătură cu teroriştii. Inspiraţi de modelul şi îndemnurile precise la acţiune împotriva „necredincioşilor”. Cele mai multe implicând hăcuirea acestora cu cuţite, săbii, topoare, dar şi aruncarea în aer, incendierea şi orice alte posibilităţi la îndemâna „drept-credincioşilor” musulmani.

În toate aceste cazuri, care sunt deja zilnice şi pe toate continentele, acţionează personaje ce nu au fost şi nu sunt sub observaţia serviciilor speciale ca membre ale unor celule teroriste, sau nici măcar ca simpatizante ale islamului militant. Aşa numiţii „lupi singuratici” ai domnului de Maiziere. Care, fără să vrea, recunoaşte prin declaraţia sa, minciuna generalizată a autorităţilor occidentale. Căci până acum, aproape toţi aceşti atacatori au fost declaraţi ca fiind persoane instabile, bolnave psihic, iar actele lor nu au fost catalogate ca acţiuni teoriste.

Evident că orice om care este în stare să iasă pe stradă, într-un magazin, aeroport, gară, teatru, stadion etc. şi să omoare cu satisfacţie şi frenezie alţi oameni, pe care nu-i cunoaşte şi care nu i-au făcut nimic, nu este un om normal. Dar, departe de a fi unele cazuri limitate, acestea devin tot mai multe. Toţi atacatori sunt tineri, printre ei, tot mai multe femei şi chiar copii. Adică generaţia de azi şi de mâine. Generaţia Jihad, care, în numai 4-5 ani, după cum demonstrează analiza profesorului Adorján F. Kovács de la Universitatea Goethe din Frankfurt pe Main, poate deveni majoritară în Germania, pe segmentul de vârstă 20-30 de ani. Iar populaţia ne-albă în numai o singură generaţie.

V-am reamintit toate acestea pentru a încerca să înţelegem împreună o caracteristică importantă a lumii în care ne aflăm: posibila transformare în luptător islamic a oricărui rezident musulman din Europa (şi de oriunde altundeva), prin radicalizarea şi autoradicalizarea tinerei generaţii şi a migratorilor nou sosiţi, dar şi a multora dintre moderaţii de alte vârste ai prezentului. În scurt timp, autorităţile şi localnicii se vor găsi faţă în faţă cu sute de mii şi milioane de potenţiali (azi) şi efectivi (mâine) militanţi islamici.

Salem Ben Ammar, profesor de ştiinţe politice din Tunisia, care trăieşte în Franţa: “

Discipolii islamului sunt ghidați necontenit în acțiuni de o forță superioară, stăpână a voinței și a vieții lor. Viermele este chiar rodul fructului musulman. Dacă mulți dintre musulmani au ales calea terorismului, ei n-au făcut-o de plăcere, sau datorită vreunei predispoziții nihiliste, sau a vreunui puseu sinucigaș, ci pentru ca au fost conditionați psihologic si ideologic de îndoctrinarea religioasă din paginile Coranului… Coranul le servește de catalizator și le procură senzația de putere și de invincibilitate. Cu cât se îmbată mai mult din studiul lui, cu atât dobândesc mai mult convingerea că sunt invulnerabili și conduși de o forță greu de descris, care îi face să piardă legătura cu realitatea și, mai ales, instinctul de conservare atât de propriu oamenilor normali.”

La fel de evident este faptul că în scurt timp serviciile speciale şi poliţia acestor state vor fi copleşite, pe de o parte din cauza numărului tot mai mare de radicalizaţi – pentru care nu vor avea efective şi dotări ca să îi urmărească – pe de alta din cauza imposibilităţii descoperirii acestora, în multe cazuri personaje aparent respectabile, fără indicii în trecut, cu studii superioare (cum au fost şi sunt mulţi dintre liderii grupărilor teroriste din întreaga lume) şi cu ocupaţii onorabile. După cum ne avertiza Oriana Fallaci cu mult timp înainte:

Sunt indivizi camuflați în profesioniști, în intelectuali, în burghezi, civili deci, în aparență inofensivi, cei care constituie țesutul modern al războinicului sfânt. Sunt oaspeții pe care îi învățăm cum se folosește un computer sofisticat, cum te poți infiltra într-o rețea telefonică sau un complex electronic, cum se gestionează o campanie financiară sau un site Internet. Și, de asemenea, cum se exploatează lumea informației, a mass-media, care, cu minciuni, manipulează creierul persoanelor de bună-credință.

Poartă cravată, spun că respectă creștinismul și acceptă democrația, au excelente raporturi cu partidele noastre politice. Cu sindicatele noastre, primăriile noastre, posturile noastre de televiziune, ziarele noastre. Au excelente relații și cu lumea noastră ecleziastică: cu parohii noștri, cu episcopii noștri, cu cardinalii noștri. Cu alte cuvinte, își fac cuibul în punctele vitale ale culturii noastre și ale existenței noastre cotidiene.

Mosab Hassan Youssef, un palestinian, care a făcut parte din conducerea Hamas, împreună cu tatăl, Sheikh Hassan Yousef, co-fondator al organizaţiei, ne avertizează: “Totuși musulmanul moderat este mai periculos decât fundamentalistul, deoarece el pare inofensiv și niciodată nu-ți dai seama când a făcut acel pas următor spre vârf, spre Jihad. Cei mai mulți atentatori sinucigași au fost la început moderați.

În Canada a fost publicat un raport al Centrului pentru prevenirea radicalizării despre fenomenul tinerilor aflaţi sub influenţa predicatorilor islamişti. Iată câteva din concluziile acestuia:

Radicalizarea începe din şcoli. Agenţii de radicalizare profită de deruta identitară a elevilor pentru a-i face să îmbrăţişeze violenţa. Ca şi guru unei secte, predicatorii vânează tinerii cei mai vulnerabili, cei care trec printr-o criză de identitate, le dau impresia că aparţin unui grup şi îi incită să rupă legăturile cu familia şi prietenii. Un predicator le spunea continuu tinerilor că dacă rămân în Canada fără să facă nimic sunt nişte ipocriţi, în timp ce fraţii şi surorile lor, musulmani din Siria sunt omorâţi. Tinerii din Quebec, tentaţi de islamul radical, au sub 20 de ani. Ei consideră că toţi cei care nu trăiesc sub preceptele islamului sunt „necredincioşi” . Jumătate din tinerii de ani plecaţi în Siria, proveniţi din clasa mijlocie, au fost femei. Mai multe cupluri, provenite tot din familii din clasa mijlocie şi puţin religioase, s-au convertit împreună.

(Partea a VII-a)

Citiți și:

Partea I: Vremea războiului. Suntem noi pregătiţi?
Partea a II-a: Comentarii la comentarii şi câteva necesare lămuriri
Partea a III-a: Al treilea război mondial? Sau faza a treia a războiului mondial?
Partea a IV-a: Islamul, sau războiul de exterminare perpetuu
Partea a V-a: Ne supunem sau luptăm? Perspective şi câteva soluţii generale


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vine războiul (6). În Germania nu sunt 500 de militanți islamiști, cum spune ministrul de interne, ci peste 8 milioane. Generaţia Jihad.”

  1. In noua ordine mondiala nu va mai fi loc pentru idolatri.
    Religia oficiala va fi a monoteistilor monopersonali, care se inchina lui Yahve.
    Vor fi tolerati o parte din islamisti, deoarece se inchina si ei unui „dumnezeu monopersonal”.
    Vor mai fi acceptati si unii „crestini” „monopersonali” care neaga dumnezeirea Mantutorului si nici dumnezeirea Duhului Sfant. De exemplu, martorii lui yehova.

    Crestiniii trinitari ( ortodocsii, romano-catolicii ) VOR FI CONSIDERATI IDOLATRI ! pentru ca se inchina la „trei dumnezei”.
    Aducerea islamistilor in UE, exterminarea crestilor din Siria si Irak fac parte dintr-un plan de exteminare a „idolatriei crestine trinitare”.

    PS In sec al XIX, evreul poet Christian Johann Heinrich Heine (numele la naștere Harry Heine) s-a „convertit” la crestinism pentru avantaje economico-sociale, facea afirmatia:
    Orice catolic, care trece la protestantism, face un pas de la idolatria crestina, catre monoteismul iudaic. preluat de la Nicola Paulescu.

Comentariile sunt închise.