George Soros și stânga radicală, în spatele protestelor anti Trump

Fața hidoasă a globalismul a ieșit din nou la suprafață. Toată lumea are ocazia să vadă cum arată, cum se comportă și ce se ascunde sub masca celor care militează pentru „toleranță”, „egalitate” sau „libertate de exprimare”.

Protestele anti Trump care se desfășoară în aceste zile în marile orașe americane au aparența spontaneității. Nimic mai greșit. În spatele lor se află ampla rețea de organizații radicale finanțate de George Soros și tovarășii săi.

În primul rând este vorba de organizația MoveOn.org, organizație a stângii radicale finanțată de George Soros care e principalul organizator al protestelor violente din aceste zile.

Urmează organizația ANSWER (Act Now to Stop War and End Racism), organizație controlată de Partidul Mondial al Muncitorilor, marxist-leninist. Aceștia au planificat un protest masiv care ar urma să se desfășoare în Washington, la data de 20 ianuarie 2017, odată cu ceremonia de investire a lui Donald Trump în funcția de președinte a SUA.

answer

Alternativa Socialistă este o altă grupare radicală care promovează rezistența de masă împotriva lui Trump:

alternativa socialista

Mulți dintre noi știm ce înseamnă stânga radicală și ce se ascunde în spatele sloganelor lor. Problema e cu cei ce nu au avut ghinionul de a gusta din „binefacerile” comunismului. Cam în această situație se află americanii acum. Foarte mulți, mai ales dintre cei tineri, cred în utopiile promise de activiștii stângii: venit minim garantat, egalitate între toți, redistribuirea averilor etc.

Toți acești idealiști visători ar trebui să se mute și să trăiasca măcar un an într-o țară ca Venezuela, Cuba sau Coreea de Nord. Cred că ar scăpa rapid de virusul comunismului.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „George Soros și stânga radicală, în spatele protestelor anti Trump”

  1. Exagerati cu Venezuela… populismul nu este comunism, desi nu e „populism” cand obtii majoritatea la vot…

  2. Acest Soros este unul din omenii la vedere ai puterii oculte care lupta de mai bine de 200 de ani pt. hegemonia acestei planete . Excrocul miliardar international poate fi gasit in mai toate revolutiile incepînd cu cele din anii 90 pana la cea din Siria , in organizarea inavadarii Europei de catre musulmanii arabi sau africani , si sa nu uitam in alegerea lui Obama sau campania esuata a Kilary Clinton , fosta ministra de externe USA implicata direct in eliminarea lui Gaddafi si cu ajutorul secaturii complexate = Sarkozy . Urmarea distrugerii Libiei , asa cum Gaddafi a premonizat , este ca aceasta tara a devenit placa turnanta pt. invadatorii africani catre EU . Lupta distrugerii statelor nationale inceputa si ea odata cu revolutia din octombrie din Rusia si continuata in zilele noastre cu globalizarea Europei intr-o uniune a ajuns sa fie un deziderat pt. multe din partidele aflate la putere in tarile EU .Daca mai adaugam controlul aproape total al mass mediei mondiale de catre oculta internationala alegerea lui Trump este intradevar o mare surpriza !

Comentariile sunt închise.