Despre caracterul infect al președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea

Incredibil cum acționează președintele PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru a-și scăpa pielea. Iată cea mai recentă declarație a sa:

Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilităţii preşedintelui Iohannis. Votanţii PSD sunt extrem de nervoşi, fiind conştienţi de valoarea votului lor şi pentru că suntem împiedicaţi să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulaţie de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluţie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranţa că acest lucru îi va convinge şi pe membrii şi simpatizanţii noştri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile.

Adică nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase:

De vină este ăla micu’, cum îl cheamă, Grindeanu parcă, nici nu știu cum a ajuns prim-ministru. O să-l strunesc eu, doar suntem oameni responsabili. Prin acțiunile lui îi face jocul lui Iohannis și pune în pericol programul de guvernare la care ne-am angajat în campania electorală. Nici nu știu ce a vrut, de fapt, cu ordonanța aia. Cred că zilele lui în fruntea guvernului sunt numărate.

Domnule Dragnea, un lider adevărat nu se ascunde în spatele subalternilor, un lider adevărat nu ezită să recunoască când a greșit, un lider adevărat nu caută țapi ispășitori pe care să dea vina pentru propriile greșeli. Eu sper ca și cei din PSD să vadă toate aceste lucruri, să vadă că nu sunteți decât un biet parvenit de care nu au a se teme. Evenimentele din ultimele zile au arătat că sunt și oameni demni, cu coloană vertebrală și principii în PSD.

Iar domnul Sorin Grindeanu își va merita soarta pe care i-o pregătește „domnul președinte” al său. Presimt că zilele sale în fruntea guvernului sunt numărate.

_______________________

Sursa și povestea fotografiei:

– Ce tare e afișul ! Tu l-ai scris? Sau cine?
– Nu eu. Păstorel Teodoreanu.
– Da? Scrie afișe aici, în piață? L-ai văzut?
– Nu. A murit. (dl. Dragoș Marinescu)


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


18 comentarii la „Despre caracterul infect al președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea”

 1. Ce este crestineste in ultimele Dumneavoastra articole?
  Dezbatere nu este si nici macar analiza constructiva.
  Va bucura improscarea cu laturisi varsaea de venin in public?
  Orice situatie poate fi descrisa si analizata fara greata, ura, ciuda, invidie…,
  Sper ca Redactia sa va dea timp de gandire asupra exprimarii in limba romana a urii.
  Ma indoiesc de priceperea Dumneavoastra in privinta „conducerii”, ce inseamna sa fii un „lider” – niciodata nu conduci oamenii cu astfel de atitudine decat spre violenta si autodistrugere.
  Pacat de efort, daca nu va convine rezultatul alegerilor acceptati ca aceasta este vointa majoritara.
  Cei absenti bu au avut vreun interes fata de ce „va fi” asa ca se cuvine sa se abtina.

  • Nu stiu unde ati vazut dumneavoastra ura, greata, invidie sau ciuda in ce am scris. Banuiesc ca va deranjeaza cuvantul „infect” din titlu. Acel cuvant se refera la caracter, este doar parerea mea despre caracterul domnului Dragnea.

 2. Ati transformat revista intr-o arena de lupta politica plina de ura.PACAT! Nu cred asta e Ortodoxia.

  • Nu puteam ignora evenimentele din ultimele zile. Daca nu am fi scris despre ce se intampla acum in strada am fi fost acuzati ca le ignoram.

 3. Cine scoate sabia de sabie piere , domnul Dragnea , acest ” joly joker ” al unor interese , pesonale si de gasca de joasa speta , care a prezentat o posibilitate de potential ” broker politic ” , pentru anumiti jucatori internationali de bursa politica si financiara, a cazut mai repede decat a crezut , iar ” crahul sau politic ” , va determina reactii din ce in ce mai disperate de pastrare a puterii si imaginii sale poltice , avand in vedere scopul sau personal , de preluare totala a puterii , sub masca votului democratic.Conflictul va fi intre cel mic, Grindeanu si cel mare Dragnea , de preluare a puterii .Deja in aceasta noapte el a inceput , prin declaratia premierului , privind mai mult fisa sa de partid decat problema ordonantei 13 ( ghinion ) . Se pare ca ” brokerii ” internationali si au luat mana dupa ” loser ” , Dragnea si il vor promova pe junior, Grindeanu. Dar se poate daca nu vom fii atenti , ca acest ‘ loser ” , Dragnea , sa dea foc la casa , conform orgoliului sau de ” lider de gasca ” , si sa vrea acum sa creeze o ruptura cu adverat in Romania , prin mitingul de sprijin programat de ” gasca ” sa , pentru aceasta saptamana care va urma , tocmai pentru a da cu mana sa jos , noul sau rival Grindeanu.Totul depinde de capacitatea presedintelui , de a controla si a domina pe acest ” broker poltic ” , in caldurile infrangerii , pe nume Liviu Dragnea . Cineva candva spunea ca cel mai periculos animal , este omul , mai ales cel parvenit, care isi pierde mintea imbatat de ascensiunea lui si disperat de piererea imaginii lui. cu stima , Analistul

 4. @POPA GABRIELA
  >Nu cred asta e Ortodoxia.

  Lucrurile stau mult mai grav: aici veti gasi sminteli cate tin de Teologia Dogmatica Ortodoxa, de Teologie Mistica Ortodoxa, de pan-erezia ecumenista…
  Unele adevaruri ortodoxe vin din cand in cand la pachet cu veninul ereziei.

  Unele din lucrurile ce se scriu in materie de credinta ortodoxa trebuie comparate cu textele Sfintilor Parinti, cu tratatele de Teologie Dogmatica Ortodoxa.

 5. Ma intreb de unde stiti dumneavostra cine are caracter infect… Mi se pare o rusine ce faceti, sa va raliati acestei isterii anti-PSD.

  • Am scris în articol de ce. Reiau: modul cum îl tratează pe domnul Sorin Grindeanu, prim ministrul României, îi tradează caracterul.
   Reiau doar câteva citate din declarațiile recente ale domnului Dragnea:

   30 decembrie 2016: „Nu e nicio ruşine, singurul care ştie acel program din scoarţă-n scoarţă sunt eu.”

   26 ianuarie 2017: „În subiectul ăsta (al ordonanțelor, n.n.) trebuie să vorbiţi cu Guvernul. Cu premierul şi cu ministrul Justiţiei. Şi eu m-am uitat cu foarte multă curiozitate, după ce m-am întors din America, n-am înţeles foarte mult, exact ce vor să facă, aştept şi eu să văd totuşi o linie clară. Nici nu am vorbit cu ei şi nici nu vreau să vorbesc cu ei acest lucru.”

   3 februarie 2017: „Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilităţii preşedintelui Iohannis. Votanţii PSD sunt extrem de nervoşi, fiind conştienţi de valoarea votului lor şi pentru că suntem împiedicaţi să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulaţie de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluţie de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranţa că acest lucru îi va convinge şi pe membrii şi simpatizanţii noştri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile.”

   Ca să nu mai vorbesc de simbolistica acestei imagini:
   Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, scaunele de la PSD
   Observați diferența de mărime a scaunelor pe care au stat cei doi la conferința de presă de la sediul PSD? Dumneavoastră ce părere aveți despre caracterul unui asemnea individ?

   • Domnule, acestea sunt lucruri marunte, si parerile pot fi impartite. Dar cred ca nu ne dam seama cat de importanta e pacea in care se gaseste de atata timp tara noastra. Nu ne dam seama cat de fragil e totul si cum poate sfarsi totul.
    Eu personal ma rog la Dumnezeu sa fie pace si atat.

   • Poate că sunt mărunte dar arata caracterul unui om care, din păcate, este președintele celui mai important partid din țară.

   • Domnule Marincu, sunteti crestin?Daca nu ,pot intelege limbajul si dorinta de a linsa pe cineva doar pentru aceasta putere mediatica pe care o aveti in acest moment.Daca da , va aduc aminte o alta porunca din cele 10 vechi testamentare, pomenita de colegul dumneavoastra de revista- sa nu furi–-Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau-nu cu mai putina valoare decat prima.

   • MINCIÚNĂ, minciuni, s. f. 1. Afirmație prin care se denaturează în mod deliberat adevărul; neadevăr. ◊ Expr. A da (sau a face) (pe cineva) de minciună sau a prinde (pe cineva) cu minciuna = a dovedi că cineva a spus un neadevăr. A purta (sau a duce, a ține) (pe cineva) cu minciuni = a promite mereu (ceva cuiva) fără a se ține de cuvânt; a duce cu vorba. ♦ Deprindere de a minți. ♦ Înșelăciune, vicleșug. ♦ Ficțiune, născocire, plăsmuire. ♦ (La pl.) Fleacuri, nimicuri. 2. Minciunea (2). – Lat. mentio, -onis.

    OPÍNIE, opinii, s. f. Părere, judecată, idee. ◊ Opinia publică = părerea publicului într-o anumită chestiune. ◊ Expr. A face opinie separată = a susține în mod ferm o părere deosebită de cea a majorității; a nu se alătura părerii majorității. [Var.: (înv.) opiniúne s. f.] – Din lat. opinio, -onis, fr. opinion.

    Ambele definiții din dexonline.

 6. aveti ingrozitor de multa dreptate.. E chiar mai rau decit ati scris dumneavoastra, insa oamenii, saracutii nu stiu multe lucruri inghitind de ani si ani minciunile unor televiziuni ale unor infractori dovediti. Insa, se stie: adevarul supara, nimic nou sub soare

 7. Va multumim pentru ca spuneti adevaruri despre conducatorii nostri. De fapt, parte din ele faptele de vitejie ale acestui tovaras de nadejde din partidul urmas al PCR fiind cu muuuult mai multe.. Si nu pe bani putini.
  Dar noi ne multumim cu 80 lei la salar, 40 la pensie, o farfurie de fasole cu carnati de Ziua Nationala (parca e intr-o perioada de post, dar, daca e de la partid, e cu dezlegare !), 2 kg de zahar si alte asemenea bucurii micute, din 4 in 4 ani.
  Ce bine ca avem CNA, care nu sanctioneaza televiziuni care de atitia ani si-au facut din minciuna politica principala, prostind si fraierind bietii oameni.. Care nici macar nu isi dau seama ca au fost transformati in „idiotii utili” ai mafiei de partid si de stat. De cine ? Acelasi partid, pe mana televiziunilor.

 8. Ma amuza iritarea unora la ideile,opinile,dezbaterile si analizele personale ale unor analisti de pe aceasta platforma, insa ce este bine, e ca aceste frecusuri ne slefuiesc pe fiecare.Inteligent ar fi sa ne documentam,sa citim in istoric,sa blogarim si alte surse cand criticam pe cineva si cred ca ar trebui sa meditam si la dezideratul acestei platforme:PLATFORMA DE ANALIZE,OPINI SI DEZBATERI IN SPIRITUL DREPTEI CRESTINE.Cine vrea altceva poate crea el ce doreste sau poate cauta in alta parte!

 9. La obiect: de ce au insarcinat-o tocmai pe Tarteata sa ne reprezinte interesele la Tel-Aviv intr-o chestiune vitala pentru tara, aceea a impunerii turismumui balnear romanesc in lume?
  http://www.agerpres.ro/english/2017/02/07/romania-s-touristic-offer-featured-at-tel-aviv-international-travel-event-10-14-37
  http://www.profit.ro/must-read/dezvaluire-noul-secretar-de-stat-cristina-tarteata-a-fost-asociat-cu-cetateni-din-orientul-mijlociu-verificati-ulterior-pentru-evaziune-si-crima-organizata-16551838
  Murdaria aceasta de guvern este alcatuita din oameni de speta numitei Tarteata.
  Am citit comentariile in spume ale unui sustinator al puslamalelor lui Dragnea stiind cate caramizi cazute din camion a strans din contractele cu tovarasii de lupta ai acestuia.
  Acest soi de oameni va muri cu Icoana Maicii Domnului in portofel si angajamentul fata de MI in dosarele frumos repertoriate la Bruxelles si prin alte capitale interesate de istoria Romaniei.

 10. Pentru mine a fost suficient sa citesc titlul. Restul nu mai conteaza; cand cineva care se vrea a fi obiectiv si superior vine din start cu argumente cum ar fi epitetul „infect”, este cazul sa ma indoiesc nu doar de calitatea rationamentului, ci si de buna intentionalitate a autorului.
  Dorim, cei care au demonstrat si demonstreaza in strada, o Romanie demna, morala, civilizata, nu o mahala tip Catavencu, sau Charlie Hebdo.

 11. E super naspa sau groasa rau chestiunea cu flituirea lui Melescanu de catre Stoltenberg, pentru ca de fapt, s-au dus pe apa sambetei si irealistele, adica debilele proiecte strategice „la Marea Neagra” ale lui Iohannis.
  Nici pe formele de relief nu ne mai putem bizui, caci le-au vandut puscariabilii si le-au chelit tapinarii.
  Ma intreb daca l-a strafulgerat cumva gandul pe Dragnea ca consilierii pe care i-a cumparat cu papornita de shekeli au jucat la mai multe capete.

Comentariile sunt închise.