Doi tați sunt mai buni decât unul?

Promotorii corectitudinii politice și ai „căsătoriilor” homosexuale susțin că nu e nici o problemă dacă o pereche de homosexuali adoptă un copil, că cel mai important lucru pentru un copil este să fie iubiți de părinți, indiferent de sexul acestora. Și, pentru a-și susține punctul de vedere, dau exemple de tați care-și terorizează familia, căzuți în patima alcoolului, violenți etc.

Să folosim și noi aceeași rețetă.

O asemenea familie model era cea formată din doi homosexuali, un australian, Peter Truong, și un american, Mark Newton. Și cum familia nu era completă, și-au achiziționat din Rusia, în 2005, contra a 8.000$, un copil. Copilul a fost născut în Rusia, de o mamă surogat. Săracul copil! Familia celor doi nu era completă fără un copil căruia să-i poată fi oferită toată dragostea! Viața de familie era, la suprafață, exact așa, o familie model, o casă confortabilă cu condiții ideale pentru creșterea unui copil. Unii dintre vecini chiar îi invidiau, erau tot timpul acasă, efectuau deplasări frecvente pe alte continente, întotdeauna împreună cu băiețelul lor. Ce s-or fi gândit vecinii? Ce viață de vis pentru copil, ce noroc să aibă asemenea părinți!

Televiziunea ABC din Australia chiar a făcut în 2010 un reportaj despre viața idilică a familiei inititulat „Doi tați sunt mai buni decât unul„. După ce s-a aflat adevărul, articolul și reportajul laudativ au fost retrase de pe site.

Articolul laudativ scos de pe site-ul televiziunii ABC din Australia

Unul dintre cei doi, Mark Newton, tatăl natural al băiețelului, a scris și un articol într-un ziar studențesc în care argumenta de ce căsătoriile homosexuale trebuie legalizate.

Abia după 7 ani, în 2012, s-a aflat adevărul. Cei doi homosexuali model îl exploatau sexual pe bietul copil. Și nu doar ei. Cei doi călătoreau pe tot mapamondul și ofereau băiețelul altor bărbați pentru satisfacerea plăcerilor sexuale bolnave ale acestora. În cercul lor deveniseră vedete!

Când autoritățile au descoperit rețeaua, au aflat că cei doi homosexuali au început să-l abuzeze sexual pe bietul băiețel încă de la vârsta de 20 de luni și că l-au crescut special pentru acest scop! Pentru a fi oferit și altor bărbați pentru potolirea poftelor sexuale bolnave ale acestora. Unul dintre investigatori a declarat că actele sexuale l-a care era supus băiețelul i-au întors stomacul pe dos și că până și profesionistele sexului ar fi dezgustate dacă ar fi văzut înregistrările.

Și băiețelul lor nu a fost singurul abuzat. Cei doi își deschiseseră o agenție de modele exclusivă pentru băieți pentru a avea acces la cât mai mulți copii.

Imediat după ce au fost prinși, pentru că poliția americană nu avea încă dovezi concludente, au fost eliberați pe cauțiune. Imediat, cei doi au declanșat o campanie de auto victimizare. Că ei sunt doi cetățeni model, părinți iubitori ai unui copil și că autoritățile i-au arestat doar pentru orientarea lor sexuală. În final lucrurile s-au clarificat iar cei doi homosexuali model au fost condamnați la 30, respectiv 40 de ani. Dar nu înainte de a distruge viața și viitorul a cel puțin unui copil nevinovat.

Cei ce au stomacul tare pot urmări mai jos reportajul realizat de o televiziune australiană despre cazul bietului băiețel:


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „Doi tați sunt mai buni decât unul?”

 1. cu imagini cenzurate nu prea se-teleg multe, mai ales cine nu stie engleza. O familie de homosexuali de-ar vedea astea , s-ar apara îndată , ca copilul nu are nici un fel de probleme si ca e fericit! Avem nevoie de imagini necenzurate. Asa isi poate exprima si publicul opinia spre a fi condamnata homosexualitatea

 2. nu, sa fie clar ca nu sunt in favoarea adoptiilor de copii de catre homosexuali, doar ca ei nu vad nimic rău in pedofilie. aici e nevoi de un documentar care sa monitorizeze viata unui copil care dinainte si dupa adoptia sa intr-un asesmenea cuplu, si daca se poate pana cand acesta devine adult, cu toata momentele si amănuntele din viata intimă a acestuia, sa fie deasemeni monitorizata si psihicul acestuia, sau chiar mai multora dintre acesti nefericiti ai soartei, comparând asa mai usor cu viata normală a unui copil normal. Unii nu inteleg aceste doua tragedii a pedofiliei si homosexualității. Asa cum s-au scris carti despre torturile din lagare sau inchisori comuniste, si aici e nevoie de mai multe detalii..

 3. Pedofilia este cea mai abominabila crima.
  In Codul lui Hammurabi, legea 129 prevedea omorarea prin inecare a barbatului violator.
  In India, Arabia Saudita si Iran, pedofilii sunt condamnati la moarte si executati public prin lapidare, spanzurare sau decapitare.
  In Texas, Oklahoma, Carolina de Sud, Florida, Lousiana si Georgia, pedofilii sunt condamnati la moarte.
  In Rusia, sunt condamnati la 20 de ani de inchisoare.
  In Franta, pedepsele se dau cu suspendare, exceptie facand doar violul in grup, iar in Elvetia, pedeapsa este mai mica decat cea aplicata pentru depasirea vitezei maxime pe autostrada.
  In Italia, Mateo Rentzi a depenalizat incestul ( articolul 564 din Codul Penal ) si in fapt, a deschis portile iadului catre intreaga Europa.
  (http://lesobservateurs.ch/2014/12/29/italie-renzi-depenalise-la-necrophilie-entre-autres/).

  Ce putem face, in acest context?
  Putem cere introducerea pedepsei cu moartea pentru pedofili, dupa modelul texan.

  Amicitia( e cam mult spus) dintre Presedintii Iohannis si Trump ar trebui sa ne dea sperante macar in privinta demersului privitor la modificarea Constitutiei in problema definirii familiei.
  Daca acum nu vom decapita puii de serpi clociti si in Romania de sssorosss, nu vad cand o vom mai putea face.

 4. Si cu perversii care posteaza pe siturile crestine, cerend imagini necenzurate, ce se poate face?

  In scoli trebuie discutat cu copiii acest subiect inca din ciclul primar.
  Din cate stiu, toate scolile au arondat un psiholog. Daca nu ii da lui prin cap sa ii informeze pe copii asupra acestui pericol, ideea poate veni de la parinti.
  Cat despre homosexualii care isi inchiriaza copiii adoptati, netul este saturat de denunturi si articole privind astfel de cazuri.
  Un inalt demnitar austriac a fost obligat sa isi dea demisia pentru ca sotia sa finanta o asociatie care ajunsese foarte departe si foarte sus in investigarea cazurilor de copii rapiti si abuzati sexual.
  De ce li s-a acordat homosexualilor dreptul la adoptie? Pentru ca pedofilia sa aiba o acoperire legala.In cazul lesbienelor sunt consemnate altfel de abuzuri.

 5. domnule draga, clement, a dori imagini cu mai putina cenzura, nu inseamna ca sunt perversa! a fost doar o precizare spre a fi mai bine inteleasa problema asta, eu ca si multi alti muritori de rand nu avem access poate la atatea informatii pe cate le stii dumneata, Nu hardati ca as fi ipocrita sau perversa din punctul dumitale de vedere! Psihologul nu mai face mai nimic in scoala! ori cel putin nu sunt toate scolile, dotate cu acest psiholog, si mai ales cele rurale, altfel cum se explica atatea violuri intre elevi si violente asupra profesorilor??.. De ce educatia asta sexuala obligatorie in scoli?? de ce s-a renuntat la obligativitatea orei de religie in scoala care ar fi facut mult mai mult si decat 10 psihologi intr-o scoala?

  Eu percep homosexualitatea din punctul meu de vedere crestin ortodox, ca fiind un atentat la bunul morav al societatii si familiei, dar doar pentru ca eu am sansa sa fiu ortodoxa sa merg regular la biserica sa ascult ce explica preotul despre textul evangheliei citit pe ziua respectiva, dar in rest sunt multi care au alte credinte decat cea ortodoxa, sau chiar ortodocsi care nu merg la biserica, ii chemam noi non-practicanti, pentru toate categoriile de persoane cu intelect trebuie explicata problema pana in cel mai mic detaliu. Sunt multi pe care i-am intalnit si cunoscut si care intrebati despre ce parere ar avea de asta ei nu nimic cu ei nici in comun nici impotriva.! 🙁 Domnule, darga au fost facute documentarii si mai oribile cum ar fi cel despre avorturi, sau in sfarsit.. documentarii despre anatomia omului, inclusiv procesul de inmultire la om, deci, domnule draga, eu aici faceam referire la un documentar psihologic, folosind imagini mai clare, nicidecum in scop de distractie!..

  Dar asta e, probabil m-am exprimat eu gresit sau nu foarte clar, dar un lucru totusi sa fie important pana la urma ca tot degeaba ne contrazicem si ne zbatem capul de idei care mai de care: unul pana nu traieste drama de fi torturat sau violat nu poate sa inteleaga nimeni nenorocirea asta. Orice iad sau rai din interiorul unui suflet nu va intelege nimeni fara decat Dumnezeu si el insusi, si cei care deopotriva sunt trecuti prin aceeasi soarta!

  Cat despre dumneata, nu ar trebui sa se arunce asa cu cuvinte grele si acuzatoare, pana nu se lamuresc niste chestii sau idei, ca sa-mi fie cu iertare

 6. Da ,domnul Clement are sangele ca minte infierbantat cateodata.Practic, nu stiu cum ar scoate-o la capat,daca ar fi sa i se aplice teoriile care le spune cu asa usurinta.Eu am zis ca trebuie deconspirati nu victimele ci capii lor si sustinatori neomarxisti dar pana noi intre noi nu ajungem la o unitate de vorbire si gandire cel putin, e semn ca fiecare avem cate o patima care lucreaza din interiorul nostru sa nu putem sa taiem capul cel mare.Deci prima data trebuie sa-mi leg patimile mele si apoi sa intru in lupta domnilor si domnitelor, virtuali deocamdata.

Comentariile sunt închise.