Dolce & Gabbana, creatori de modă homosexuali: „Sunt anumite lucruri care nu trebuie schimbate. Unul dintre acestea este familia”

Aproape toată lumea a auzit de Dolce & Gabbana, celebra casa de modă italiană, fondată de doi italieni, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, ambii homosexuali declarați.

Cu toate acestea opinia lor despre familie este aceeași cu a majorității.

Iată câteva dintre declarațiile celor doi:

Domenico Dolce, într-un interviu din 2013 acordat ziarului The Telegraph: „Nu cred în căsătoria homosexuală!

Stefano Gabbana, într-un interviu acordat în 2015 revistei italiene Panorama: „Familia nu este un moft.” În același interviu, Domenico Dolce a completat: „Noi nu am inventat familia. Nu e vorba aici nici de religie, nici de statut social: când te naști ai o mamă și un tată. De aceea nu sunt de acord cu copiii creați în eprubetă pe care eu îi numesc copii sintetici cu mame surogat și spermă aleasă dintr-un catalog. Cum explici mai târziu acestor copii cine-i este mama?

Tot Domenico Dolce în același interviu: „Sunt homosexual, nu pot avea un copil. Cred că nu poți avea absolut totul în viață. Dacă unele lucruri nu se pot realiza înseamnă că așa a fost să fie.” Și în continuare: „Viață are un curs natural, unele lucruri nu se pot schimba. Și unul dintre acestea este familia.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost