Aproape 400.000 de americani cer investigarea Fundației Bill și Melinda Gates

O petiție creată în data de 10 aprilie 2020 pe site-ul Casei Albe prin care se cere investigarea Fundației Bill și Melinda Gates pentru malpraxis medical și crime împotriva umanității a strâns aproape 400.000 de semnături în doar 11 zile.

Orice petiție care strânge cel puțin 100.000 de semnături în decurs de 30 de zile de la data publicării trebuie să primească un răspuns oficial din partea Administrației americane.

Iată mai jos cuprinsul acesteia:

Cerem investigarea fundației Bill și Melinda Gates pentru malpraxis medical și crime împotriva umanității

Pe măsură ce analizăm evenimentele din jurul pandemiei „COVID-19”, unele întrebări rămân fără răspuns. Pe 18 octombrie 2019, cu doar câteva săptămâni înainte de declararea orașului Wuhan din China ca focar de infecții, au avut loc două evenimente majore. Unul este „Evenimentul 201”, celălalt „Jocurile Mondiale Militare”, desfășurate în Wuhan. De atunci asistăm la o campanie concentrată la nivel mondial pentru vaccinarea obligatorie și urmărire biometrică.

În prim plan se află Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru „reducerea creșterii populației” cu 10-15%, prin intermediul vaccinării. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați în mod credibil de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului.

Congresul și toate celelalte organe de conducere sunt obligate să declanșeze o anchetă amănunțită și să facă publice rezultatele acesteia.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost