Nu uitați să iubiți China și comunismul

Carevasazica, la inceputul lunii ianuarie, China avea deja două luni de epidemie cu morti pe banda rulanta, tacea malc si tinea granitele deschise ca sa raspandeasca molima in toata omenirea. (Apropo, deschise au ramas tot timpul, pana acum.)

In acelasi timp:

a) interzicea firmelor americane cu fabrici acolo (3M si gen) sa exporte masti si echipamente de protectie (PPE)  și

b) cumpara masiv din toata Asia si Europa si stoca asemenea echipamente de protectie, lasand restul lumii fara ele.

Cand, in sfarsit, a inceput sa se afle ce se intampla in Wuhan, SUA a oferit ajutor (medici, cercetatori, teste, vaccin). China a refuzat de doua ori iar prietenul etiopian comunist care conduce OMS ne-a informat de asemenea ca nu e nicio problema, e un virus care da guturai dar nu se transmite de la om la om. Si China refuza in continuare sa permita firmelor americane sa-si exporte propria productie.

Trump, totusi, a suspendat traficul de persoane cu China. China si comunistii din Occident l-au acuzat de rasism si xenofobie.

In fine, in februarie a inceput nebunia, pandemia si criza de echipamente de protectie in Europa si restul Occidentului. China a continuat sa minta – va dati seama ca n-a avut doar 80 de mii de bolnavi de COVID19 si doar 4000 de morti, si nu s-a terminat epidemia in China, ci s-a raspandit- dar si-a pastrat stocurile acumulate, inclusiv pe cele produse de firmele americane, mai donand, asa, de ochii lumii sau vanzand pe ici pe colo, pe la prietenii comunisti din Serbia, Italia sau de la primaria Bucuresti (doamna Pandele).

Administratia americana spune ca ce a facut China se cheama cinism si crima cu premeditare, in masa – in masa planetara, dar mai ales antioccidentala. Sunt convinsa ca multi vor considera, din nou, ca aceste afirmatii sunt rasiste si xenofobe. Ceea ce nu schimba, insa, cu nimic relitatea. Care este exact cea descrisa mai sus. Cinism si crima cu premeditare. In masa planetara. In primul rand antioccidentala, adica impotriva civilizatiei. Iar China minte in continuare.

Nu uitati sa iubiti China, comunismul si prietenii lor de pretutindeni.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost