Tot mai mulți români vor Repornirea României

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pledează public pentru reluarea treptată și controlată a activității economice. AUR solicită autorităților statului ca după Paște să permită reluarea activităților din sectorul serviciilor, în special a celor sectoare închise prin Ordonanțele Militare (Educație, HoReCa, Saloane îngrijire personală, Servicii medicale specializate precum stomatologia și oftalmologia, Organizarea de spectacole și evenimente, Turism), cu reguli și măsuri de siguranță sporite, care să minimizeze riscul răspândirii COVID-19.

„Știu că mesajul nostru este total diferit, chiar în contradicție, cu ceea ce le spun cetățenilor Președintele și Premierul României, dar nu putem asista impasibili la ruinarea economică a țării” – a afirmat George Simion, copreședintele AUR.

El a făcut un apel către toți locuitorii României care sunt convinși că aceasta este calea bună de urmat să susțină demersul AUR și să semneze petiția special lansată în acest sens, aici.

Claudiu Târziu, celălalt co-președinte al AUR a declarat că: „Noi am lansat chiar o campanie de comunicare privind Relansarea României. Ne dorim nu doar repornirea activității economice, ci un amplu plan de relansare economică pe următorii 10 ani.”

AUR a decis să promoveze această linie de acțiune în urma unui vot online al membrilor și simpatizanților săi care, în marea lor majoritate, susțin reluarea activităților economice și sociale cu respectarea unor măsuri suplimentare de protecție a celor implicați.

www.partidulaur.ro

15 aprilie 2020


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost