Eroi au fost! Eroi sînt încă?

Ieri seară, la 10Tv (Chișinău), pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.) și pe contul de youtube al lui George Simion a avut loc o transmisiune live de o oră, cu tema generală despre cele patru valori fundamentale ale A.U.R.: familie, națiune, credință și libertate.

Pornind de la dubla sărbătoare a zilei, Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, co-președinții A.U.R., George Simion și Claudiu Târziu, și invitații lor, d-l Eugen Petrescu – președintele filialei Vîlcea a Asociației pentru Cultul Eroilor – și prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, au discutat despre credința creștină, națiune, familie și libertate. Cele patru valori ale A.U.R. plasează partidul în contra curentului general, pe o poziție patriotică și creștină, în apărarea familiei și a libertății. O poziție pe care și-o pot asuma numai oamenii puternici și inteligenți, care înțeleg miza enormă pe care o presupune și care nu se tem de etichetări infamante și de atacuri teribile, care refuză compromisul trădător și băltirea iresponsabilă într-un confort care înseamnă, în mod esențial, moarte.

În acest context, liderii A.U.R. au arătat că eroii care au făcut posibilă dăinuirea neamului românesc rămîn modele veșnice, în contrast flagrant cu politicienii ”de vîrf” de azi, care sînt exemple de antieroi. Iar concluzia este limpede: este nevoie de o nouă generație eroică, pentru a readuce viața românească în făgașul normalității.

Vizionare plăcută!

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost