SUA au finanțat cu 600.000$ studiile desfășurate în China despre modul de transmitere a virușilor de la lilieci la oameni

Iată că din nou „conspiraționiștii” au avut dreptate în timp ce mass media „serioasă” s-a dovedit a fi un jalnic instrument de propagandă și promovare a știrilor false.

Dr. Anthony Fauci, după ce a negat acest lucru timp de peste un an de zile, a recunoscut că Institutul Național al Sănătății al SUA, pe care îl conducea la vremea respectivă, a acordat un grant de 600.000 de dolari laboratorului de virologie din Wuhan unde se studia posibilitatea ca viruși caracteristici liliecilor să infecteze populația umană. În laboratorul respectiv, pe lângă studierea virușilor, se făceau și experimente, se modificau virușii pentru a se vedea în ce condiții crește mortalitatea și șansele ca aceștia să infecteze oameni. Aceste studii se numesc „studii de dobândire a facilității de infectare umană”.

Dr. Fauci, deși a recunoscut acordarea grantului respectiv, a ținut să precizeze că banii nu au fost folosiți pentru aceste studii contraversate:

Nimeni nu dorește să studieze în Fairfax, Virginia, pentru a afla care sunt condițiile în care un virus specific liliecilor ar putea sări și infecta oameni.

Așadar, am avut o colaborare modestă cu oameni de știință chinezi foarte respectabili, care erau experți mondiali în coronavirus și am făcut acest lucru printr-o subvenție dintr-un grant mai mare acordat EcoHealth. Subvenția a fost de aproximativ 600.000 de dolari și s-a întins pe o perioadă de cinci ani. Deci a fost o sumă modestă. Scopul a fost de a studia interfața animal-om și de a determina dacă acești viruși specifici liliecilor erau chiar capabili să infecteze oamenii.

Iar acum presa „serioasă” își pune cenușă în cap, toate site-urile care cică au rolul de a verifica veridicitatea știrilor la fel. Practic recunosc că au fost manipulate și folosite timp de mai bine de un an de propaganda comunistă. Și aici trebuie amintite New York Times, CNN, MSNBC, NPR, Washington Post etc. Adică toată floarea cea vestită a presei americane de stânga.

Iată că fostul președinte al SUA, Donald Trump, a avut, din nou, dreptate.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „SUA au finanțat cu 600.000$ studiile desfășurate în China despre modul de transmitere a virușilor de la lilieci la oameni”

  1. Tembeliziunile care promovează manele, ”vedete”, ”Vulpițe” și ”Viorei” nu prezintă nici o credibilitate.

Comentariile sunt închise.